Οδηγός SEO On Page: Πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο SEO το 2023 - MC-EDUCATE

Οδηγός SEO On Page: Πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο SEO το 2023

SEO on page
Το on-page SEO δεν είναι μόνο η χρήση λέξεων-κλειδιών και η διασύνδεση.
Αφορά οτιδήποτε κάνετε σε μια ιστοσελίδα για να προσθέσετε αξία στους αναγνώστες σας. Επίσης, αυτός ο επί σελίδας οδηγός SEO θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που κατατάσσεται καλά στις μηχανές αναζήτησης.
 
Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στη σελίδα είναι ότι είναι στο χέρι σας. Είναι μια ιστορία του παρελθόντος, όταν η βελτιστοποίηση στη σελίδα ήταν αρκετά απλή. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα σήμερα, όπως και το SEO για αρχάριους.
 
Εδώ ελέγχετε πολλά πράγματα, σε αντίθεση με το off-page SEO. Και επειδή μου αρέσει να προσθέτω αξία στους αναγνώστες μου, οι πρακτικές στη σελίδα με ελκύουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε!
 

On-Page SEO: Ο απόλυτος οδηγός για ταχύτερη κατάταξη (2023)

Σε αυτόν τον οδηγό για το on-page SEO, θα μάθετε πρώτα τα βασικά και, στη συνέχεια, θα προχωρήσετε στη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν αυτό το είδος SEO και ας καταλάβουμε γιατί είναι σημαντικό.

Τι είναι το On-Page SEO;

Το on-page SEO βελτιστοποιεί μεμονωμένες ιστοσελίδες ώστε να κατατάσσονται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζετε περισσότερη σχετική επισκεψιμότητα. Και αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτό! Οι παράγοντες στη σελίδα είναι όλα τα στοιχεία που ελέγχετε ως κάτοχος ιστότοπου.

 

conceptual seo analysis business with wooden blocks with words it magnifying glass side view

Η βελτιστοποίηση στη σελίδα αναφέρεται σε οτιδήποτε στις ιστοσελίδες σας όπως:

  • Καταμέτρηση λέξεων
  • Δομή περιεχομένου
  • Συνάφεια και σαφήνεια
  • Λεπτομέρεια και μοναδικότητα
  • Χρήσιμοι σύνδεσμοι (εισερχόμενες και εξερχόμενες)
  • Εικόνες, πίνακες και άλλα τέτοια στοιχεία
  • Επικεφαλίδες, υπότιτλοι, κουκκίδες και πολλά άλλα
Και η λίστα συνεχίζεται. Αυτά είναι όλα στοιχεία στη σελίδα που χρειάζονται βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι σήμερα παράγοντες εκτός σελίδας όπως τα backlinks παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην υψηλή κατάταξη.
 
Αλλά η δύναμη της βελτιστοποίησης στη σελίδα έγκειται στην προσθήκη αξίας στους τελικούς χρήστες. Ας μάθουμε γιατί είναι πραγματικά σημαντικό.

Γιατί έχει σημασία το On-Page SEO

Το on-page SEO είναι σημαντικό γιατί είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βελτιώσετε την προβολή του ιστότοπού σας. Όταν βελτιστοποιείτε τις σελίδες σας, λέτε στις μηχανές αναζήτησης τι ακριβώς αφορά το περιεχόμενό σας.

Διευκολύνετε τις μηχανές αναζήτησης όπως η Google να ταξινομούν τις σελίδες σας με τη βελτιστοποίηση στη σελίδα.

Ποια είναι η δουλειά των μηχανών αναζήτησης όπως η Google; Είναι να προσφέρει τις πιο σχετικές πληροφορίες με βάση το ερώτημα του χρήστη.

Και αν εκπληρώσετε την πρόθεση των χρηστών του, θα καταταγείτε ψηλά. Και έτσι θα έχετε σημαντικά έσοδα. Συμβαίνει επειδή οι διαφημιστές μπορούν να προσφέρουν τις σχετικές διαφημίσεις στις σελίδες σας.

Η συνάφεια είναι σημαντική σε αυτήν την επιχείρηση και συνδέεται με τη βελτιστοποίηση στη σελίδα. Δεν θα κατατάξετε χωρίς συνάφεια. Αυτή είναι η δύναμη του on-page SEO.

Ας μάθουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε τις ιστοσελίδες σας για μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο SEO που κατατάσσεται στην πρωτη σελίδα τις Google

Προτού μπείτε σε τεχνικές λεπτομέρειες όπως η προσθήκη λέξεων-κλειδιών, πρέπει να δημιουργήσετε σωστά περιεχόμενο SEO. Επειδή είναι ένας οδηγός SEO στη σελίδα, θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε είναι «on-page». Και το αναπόσπαστο μέρος είναι το ίδιο το περιεχόμενο. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Να είστε σχετικοί και να επιλέξετε τον σωστό τύπο και μορφή περιεχομένου

Έχω ήδη επικεντρωθεί στη δημιουργία σχετικού περιεχομένου. Τι σημαίνει όμως; Λοιπόν, σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι σχετικό με τη μηχανή αναζήτησης και τους χρήστες της. Πρέπει να επιλέξετε τον σωστό τύπο και μορφή περιεχομένου.

Content Types for Content Distribution

Για παράδειγμα, πρόκειται να δημιουργήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με το SEO στη σελίδα. Και θέλετε να επιλέξετε τον σωστό τύπο και μορφή περιεχομένου. Δείτε πώς το κάνετε:

 

  1. Μεταβείτε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης (όπως το Google)
  2. Πληκτρολογήστε την κύρια λέξη-κλειδί (Οδηγός SEO στη σελίδα σε αυτήν την περίπτωση)
  3. Παρακολούθηση των SERP
  4. Και αναρωτηθείτε: "Ποιος τύπος περιεχομένου και μορφή έχει καλή κατάταξη;"

 

Και θα έχεις την απάντησή σου. Μια ανάρτηση ιστολογίου είναι ο τύπος περιεχομένου που κατατάσσεται καλά για το «εσωτερικό SEO». Αλλά για το «πώς να δέσετε μια γραβάτα, ο σωστός τύπος περιεχομένου μπορεί να είναι ένα βίντεο. Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση, φυσικά.

Ακολουθούν μερικοί τύποι περιεχομένου που μπορείτε να αναζητήσετε:

  • Blog post
  • Video
  • Infographic
  • Table
  • Product
  • Landing page
Και η λίστα συνεχίζεται. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι υψηλής ποιότητας και σχετικό με τον χρήστη.
 
Για τη μορφή περιεχομένου, πρέπει να εστιάσετε ξανά στους SERP. Εάν πολλά άρθρα «πώς να» κατατάσσονται για μια λέξη-κλειδί, πρέπει να δημιουργήσετε ένα καλύτερο άρθρο «πώς να». Εάν εμφανίζονται καταχωρίσεις σε SERP, πρέπει να δημιουργήσετε την καλύτερη λίστα που μπορείτε να δημιουργήσετε.
 
Αλλά να θυμάστε ότι όλα στη σελίδα συνδέονται με την πρόθεση του χρήστη.

 

Κρατήστε την πρόθεση του χρήστη στο μυαλό ενώ γράφετε

Ποια είναι όμως η πρόθεση του χρήστη; Λοιπόν, αυτό αναζητούν οι χρήστες όταν πληκτρολογούν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Και είναι σημαντικό για το on-page SEO. Πώς μπορείτε να το ανακαλύψετε; Πρέπει να το αποκτήσετε με την κοινή λογική και την ανάλυση SERP.
 
Για παράδειγμα, κάποιος που ψάχνει για μια «συνταγή σούσι» θέλει την καταραμένη συνταγή. Ο ερευνητής δεν θέλει να μάθει την ιστορία του σούσι. Αυτό είναι ακριβώς! Γίνετε συγκεκριμένοι και γράψτε τη συνταγή για το σούσι.
 
Πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί για την οποία θέλετε να κατατάξετε στο Google. Και δείτε τις σελίδες που κατατάσσονται ήδη εκεί. Η ιδέα είναι να ικανοποιηθεί ο στόχος του χρήστη να πληκτρολογήσει ένα συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης σε μηχανές όπως το Google.

Να είστε μοναδικοί, σαφείς και εμπεριστατωμένοι

Η μοναδικότητα, η σαφήνεια και οι λεπτομέρειες είναι τα τρία πιο σημαντικά πράγματα για την εκπλήρωση της πρόθεσης του ερευνητή. Εάν θέλετε να κατατάξετε για μια λέξη-κλειδί, φροντίστε να ικανοποιήσετε αυτούς τους τρεις παράγοντες. Πώς μπορείτε να το κάνετε; Είναι απλό!

Απλώς γράψτε σαφές, μοναδικό περιεχόμενο και δώστε τα στοιχεία του χρήστη.

 

  • Σκεφτείτε από διαφορετικές οπτικές γωνίες όταν δημιουργείτε περιεχόμενο.
  • Δοκιμάστε διαφορετικούς τίτλους και επικεφαλίδες
  • Αναζητήστε κοινές αλλά μοναδικές επικεφαλίδες
  • Ανατρέξτε στα υποθέματα
  • Συμπληρώστε τα κενά περιεχομένου
  • Χρησιμοποιήστε κουκκίδες, εικόνες, πίνακες και άλλα
Και προσπαθήστε να προσθέσετε όλα όσα προσθέτουν αξία στον αναγνώστη. Έτσι προσθέτετε λεπτομέρεια, σαφήνεια και μοναδικότητα. Πρέπει όμως να συμπεριλάβετε όλες τις σχετικές λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας για καλύτερο SEO στη σελίδα.
 

Γράψτε με βάση σχετικές λέξεις-κλειδιά

 

Όχι, δεν λέω ότι πρέπει να γεμίσετε τις λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις σας. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας για υψηλές βαθμολογίες στις μηχανές αναζήτησης. Είναι σημαντικό επειδή οι μηχανές αναζήτησης ορίζουν ένα κομμάτι περιεχομένου με βάση τις λέξεις-κλειδιά.
 
Έτσι βρίσκετε όλες τις σχετικές λέξεις-κλειδιά:
 
  • Go to google keyword search
  • Enter your primary keyword in the box
  • And click on ‘Search.'
Ξεκινήστε με δωρεάν εργαλεία Digital Marketing. Μέσα σε δευτερόλεπτα, θα βρείτε τόνους σχετικών ιδεών για λέξεις-κλειδιά. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καλύτερα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών όπως το Ahrefs, το SEMRush και άλλα. Αλλά στη συνέχεια χρεώνουν ένα βαρύ τίμημα για αυτό.
 
Το Ahrefs είναι επίσης αρκετά καλό, αλλά κατάφερα να αποκτήσω επισκεψιμότητα με το SEMRush. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λέξεις-κλειδιά είναι οι μόνοι παράγοντες κατάταξης που υπάρχουν. Πρέπει να παρακολουθείτε στενά όλες τις σελίδες που κατατάσσονται στις μηχανές αναζήτησης για να βελτιώσετε το SEO στη σελίδα.
 

Διαβάστε τις ήδη καταταγμένες σελίδες σε SERP

Εάν οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing ή το Yahoo κατατάσσουν ορισμένες σελίδες στην πρώτη σελίδα, πρέπει να είναι καλές. Γιατί; Είναι επειδή ο αλγόριθμος λειτουργεί με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών.
 
Οι χρήστες που έρχονται σε αυτές τις σελίδες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με το περιεχόμενο. Διαβάστε λοιπόν την κατάταξη σελίδων για τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε επίσης να κατατάξετε. Και αντιγράψτε τις στρατηγικές με τη μοναδικότητά σας.
 
Ας γίνουμε λίγο πιο τεχνικοί τώρα.
 

Πώς να βελτιστοποιήσετε τις ιστοσελίδες σας: Βέλτιστες πρακτικές SEO εντός σελίδας

 

Η συγγραφή περιεχομένου SEO είναι πρόκληση, χωρίς αμφιβολία. Αλλά η βελτιστοποίηση δεν είναι. Επομένως, μην φοβάστε μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη «τεχνικό» στην προηγούμενη παράγραφο.

Συμπεριλάβετε την Κύρια λέξη-κλειδί στον τίτλο, την πρώτη και την τελευταία παράγραφο

Η κύρια λέξη-κλειδί είναι η λέξη που αντιπροσωπεύει την ιδέα του περιεχομένου σας. Αναφέρεται στη λέξη-κλειδί για την οποία θέλετε να κατατάξετε σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Γι' αυτό είναι σημαντική η προσθήκη του στον τίτλο, την πρώτη και την τελευταία παράγραφο.
 
Η προσθήκη της κύριας λέξης-κλειδιού στον τίτλο είναι απαραίτητη. Αλλά η μη προσθήκη του στην πρώτη και την τελευταία παράγραφο θα λειτουργήσει μόνο εάν έχει νόημα. Αλλά συνήθως, δεν το κάνει.
 
Δείτε, η πρώτη και η τελευταία παράγραφος είναι εξαιρετικά σημαντικές. Είναι τα αποβράσματα του περιεχομένου σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να προσθέσετε μια κύρια λέξη-κλειδί σε αυτά.
 
Αλλά μην προσπαθήσετε να το πιέσετε δυνατά. Κάντε το να αισθάνεται φυσικό για βελτιωμένο SEO στη σελίδα.
 

Χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά φυσικά σε όλο το περιεχόμενό σας, αλλά να είστε συνεπείς

 

Μην γεμίζετε τις λέξεις-κλειδιά και μην τις προσθέτετε φυσικά στο περιεχόμενό σας. Γι' αυτό πολλοί έμποροι λένε ότι "πασπαλίστε τη λέξη-κλειδί στο περιεχόμενό σας".
 
Τι σημαίνει όμως να είσαι συνεπής με τις λέξεις-κλειδιά; Λοιπόν, αναφέρεται στο ράντισμα των λέξεων-κλειδιών σε όλο το περιεχόμενο με συνέπεια. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε τη λέξη-κλειδί μετά από κάθε 200 λέξεις, θα πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε για ολόκληρη την ανάρτηση.
 
Αλλά και πάλι, κάντε το μόνο αν έχει νόημα.
 

Πηγαίνετε για σύντομες αλλά περιγραφικές διευθύνσεις URL

Οι σύντομες διευθύνσεις URL είναι φιλικές προς τους χρήστες. Και γι' αυτό θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Αλλά υπάρχει μια σύλληψη εάν θέλετε να βελτιώσετε το SEO στη σελίδα σας.

man hand turning knob optimize position seo process planning concept

Ο μόνος λόγος για να μην προτιμάτε μεγάλες διευθύνσεις URL είναι ότι είναι δύσκολο να τις θυμάστε. Και οι χρήστες δεν θα μπορούν να επιστρέψουν εάν δεν μπορούν να θυμηθούν το όνομα του ιστότοπού σας.
 
Επομένως, επιλέξτε σύντομες αλλά περιγραφικές διευθύνσεις URL για τις ιστοσελίδες σας
 

Δημιουργήστε μια εκπληκτική μετα-περιγραφή με το CTA

Οι μετα-περιγραφές έχουν πεθάνει, συμφωνώ. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google έχουν επιλέξει μεταπεριγραφές με τεχνητή νοημοσύνη για τα SERP τους. Ωστόσο, θα πρέπει να πείτε στη μηχανή αναζήτησης σχετικά με το περιεχόμενό σας. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη μετα-περιγραφή για αυτήν την ανάρτηση:

 

Meta Description

Μια τέλεια κατασκευασμένη μετα-περιγραφή μπορεί επίσης να φέρει περισσότερη επισκεψιμότητα και μετατροπές. Δημιουργήστε ένα συναρπαστικό meta χρησιμοποιώντας αυτές τις πρακτικές συμβουλές

 

  • Να ταιριάζει πάντα με την πρόθεση αναζήτησης
  • Χρησιμοποιήστε την ενεργή φωνή
  • Να είστε συνοπτικοί
  • Προσθήκη CTA

Αυτό είναι ακριβώς! Είναι επειδή έχετε μόνο 150 χαρακτήρες για να γράψετε σε ένα meta.

 

Βελτιστοποιήστε τις εικόνες σας για τις μηχανές αναζήτησης

Οι εικόνες μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμες για να βελτιώσετε το παιχνίδι SEO σας. Οι εικόνες από μόνες τους μπορούν να αποφέρουν μεγάλη επισκεψιμότητα εάν βελτιστοποιηθούν σωστά για τις μηχανές αναζήτησης.

Optimize Images for On Page SEO

 

Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες:

 

  1. Ονομάστε τις εικόνες σας χρησιμοποιώντας την κύρια λέξη-κλειδί
  2. Συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στο όνομα του αρχείου επίσης
  3. Χρησιμοποιήστε περιγραφικά ονόματα αρχείων
  4. Μην γεμίζετε λέξεις-κλειδιά
  5. Συμπιέστε τα

Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Tinypng και το ShortPixel για να συμπιέσετε τις εικόνες. Και μετατρέψτε τις σε μορφές εικόνας επόμενης γενιάς όπως το webP

Προσθέστε σχετικούς εξερχόμενους και εισερχόμενους συνδέσμους

Οι σύνδεσμοι είναι ο 2ος πιο σημαντικός παράγοντας κατάταξης μετά το ίδιο το περιεχόμενο. Και έχει έναν άμεσο σύνδεσμο με περιεχόμενο στη σελίδα. Προσθέστε σχετικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς συνδέσμους για να κάνετε το περιεχόμενό σας πολύτιμο στους αναγνώστες σας.
 
Οι εξωτερικοί ή εξερχόμενοι σύνδεσμοι είναι αυτοί που μεταφέρουν τον αναγνώστη σας σε άλλο ιστότοπο. Ενώ οι εσωτερικοί ή εισερχόμενοι σύνδεσμοι μεταφέρουν τον χρήστη σας σε άλλη σελίδα του ιστότοπού σας.
 
Αλλά δεν πρέπει να προσθέτετε τόνους και τόνους συνδέσμων στις ιστοσελίδες σας. Αυτό είναι ακριβώς! Κάντε το διακριτικά για να προσθέσετε αξία μόνο στους αναγνώστες σας.
 

 

Τα επιλεγμένα αποσπάσματα έχουν καταλάβει τα SERP τα τελευταία χρόνια. Και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Γι' αυτό πρέπει να αρχίσετε να βελτιστοποιείτε το περιεχόμενό σας για επιλεγμένα αποσπάσματα.

Google Featured Snippet 768x545

Δεν είναι στο χέρι σας να εμφανιστείτε στο επιλεγμένο απόσπασμα, αλλά μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 

  • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς
  • Χρησιμοποιήστε τα ερωτήματα που βασίζονται σε ερωτήσεις
  • Κάντε το περιεχόμενό σας εύκολο στη σάρωση
  • Συμπεριλάβετε δεδομένα και στατιστικά στοιχεία
  • Βελτιστοποίηση για φωνητική αναζήτηση
  • Στοχεύστε πρώτα λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά
  • Συμπεριλάβετε δεδομένα και στατιστικά στοιχεία για να το κάνετε πιο συναρπαστικό
  • Βελτιστοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση προσθέτοντας συχνές ερωτήσεις και ερωτήσεις στο κάτω μέρος

Ωστόσο, προτού αναζητήσετε τις ευκαιρίες για επιλεγμένα αποσπάσματα στο Google, βεβαιωθείτε ότι:

  • Ήδη κατατάσσεται στο top 10
  • Δώστε την καλύτερη απάντηση
  • Χρησιμοποιήστε τη σωστή μορφή
  • Δείτε τα αποσπάσματα που βρίσκονται ήδη σε SERP

Εάν η Google δεν εμφανίζει τα αποσπάσματα, δεν θα εμφανίσει ούτε τα δικά σας.

Παρακολουθήστε το Anchor Text του ανταγωνιστή σας

Τα κείμενα αγκύρωσης είναι τα κείμενα με συνδέσμους. Αναλύστε τα στις σελίδες που κατατάσσονται καλά στα SERP. Ελέγξτε ποιος χρησιμοποιεί anchor texts για σύνδεση και πού. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ την ανάρτηση στο blog του Neil Patel όπου χρησιμοποιεί μερικά κείμενα αγκύρωσης:

Anchor Text in Blog Post Example 768x497

 

Στη συνέχεια, δείτε τις σελίδες του ανταγωνιστή σας που συνδέονται με τις δικές σας και χρησιμοποιήστε παρόμοιες ή τροποποιημένες λέξεις-κλειδιά στο κείμενο αγκύρωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο με βάση αυτά τα δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερη επισκεψιμότητα από ιστότοπους υψηλής κατάταξης βελτιώνοντας τα κείμενα αγκύρωσης.

Απολαύστε τα πλούσια αποσπάσματα με τη σήμανση σχήματος

Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα είναι αποτελέσματα αναζήτησης με ορισμένες επιπλέον πληροφορίες, όπως αξιολογήσεις, κριτικές και άλλα. Η σήμανση σχήματος είναι το είδος του κώδικα που ενημερώνει μια μηχανή αναζήτησης για τις πληροφορίες. Για παράδειγμα, υπάρχει σήμανση για

 

  • How to 
  • Product
  • Review
  • FAQs
  • Software

Μπορείτε να βρείτε όλη τη σήμανση εδώ. Τα αποσπάσματα διευκολύνουν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τη σελίδα. Βελτιώνει επίσης τη στόχευση και την κατάταξη. Κι αλλα.

 

Κορυφαία Εργαλεία SEO στη σελίδα (2023)

Υπάρχουν πολλά εργαλεία SEO εντός σελίδας στην αγορά. Αυτά τα εργαλεία σάς βοηθούν να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας εν κινήσει. Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, χρησιμοποιήστε αυτές τις προσθήκες SEO στη σελίδα:

15 Best WordPress Tools Plugins to Use in 2021

  • Rank Math
  • Yoast SEO
  • All in One SEO Pack

Και τα τρία αυτά πρόσθετα κάνουν το ίδιο πράγμα. σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας εν κινήσει. Για παράδειγμα, σας υπενθυμίζουν να προσθέσετε την κύρια λέξη-κλειδί στον τίτλο σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Χρησιμοποιώ το Yoast SEO, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Rank Math.

Έχω ακούσει καταπληκτικές κριτικές και για αυτά τα τρία πρόσθετα που χρησιμοποιούν οι έμποροι για το SEO στη σελίδα. Δείτε αυτά τα εργαλεία WordPress για να προσθέσετε λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Ginger ή το Grammarly για να βελτιώσετε τη γραμματική του περιεχομένου σας εν κινήσει.

 

SEOANALYZER.GR ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ SEO ΕΡΓΑΛΕΙΟ

 

SEO ANALYZER web

Βοηθά στον εντοπισμό των λαθών SEO σας και στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου του ιστότοπού σας.

 Εκτελέστε απεριόριστη ανάλυση στους πιο ισχυρούς διακομιστές μας. Οι αποθηκευμένες αναφορές διευκολύνουν την προβολή της προόδου και της προηγούμενης εργασίας.

Με τη σε βάθος ανάλυση του ιστότοπού μας, μάθετε πώς να διορθώνετε τα προβλήματα SEO με σαφείς ορισμούς για κάθε μέτρηση SEO.

Σύγκριση SEO δίπλα-δίπλα με τους ανταγωνιστές σας. Δείτε πώς το SEO σας μπορεί να βελτιωθεί έναντι του ανταγωνισμού.

 

 

FAQs on On-Page SEO

Τώρα είναι η ώρα να απαντήσετε σε μερικές από τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στη σελίδα. Επί

1. Ποιοι είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες SEO στη σελίδα;

 

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες SEO στη σελίδα είναι η ετικέτα τίτλου, η μετα-περιγραφή, οι ετικέτες κεφαλίδας, το εναλλακτικό κείμενο εικόνας και οι εσωτερικοί σύνδεσμοι.

 

magnifying glass many words black background with text seo search engine optimization written with golden letters internet marketing web analytics concept 3d illustration

 

 2. Πώς μπορώ να βελτιώσω την ετικέτα τίτλου μου;

Η ετικέτα τίτλου σας πρέπει να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το περιεχόμενο της σελίδας σας. Θα πρέπει επίσης να έχει μήκος περίπου 50-60 χαρακτήρες. Μπορείτε να βελτιώσετε την ετικέτα τίτλου σας συμπεριλαμβάνοντας τη λέξη-κλειδί-στόχο και φροντίζοντας να περιλαμβάνεται με τρόπο που να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το περιεχόμενο της σελίδας σας.

 

 3. Πώς μπορώ να βελτιώσω τη μετα-περιγραφή μου;

Η μετα-περιγραφή σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το περιεχόμενο της σελίδας σας και θα πρέπει να έχει μήκος περίπου 150-160 χαρακτήρες. Μπορείτε να βελτιώσετε τη μετα-περιγραφή σας συμπεριλαμβάνοντας τη λέξη-κλειδί-στόχο σας και φροντίζοντας να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το περιεχόμενο της σελίδας σας.

 

4. Τι είναι το On-Page SEO;

Το On-page SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του περιεχομένου, της δομής και των στοιχείων του On-Page SEO για τη βελτίωση της κατάταξής σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

 

5. Γιατί είναι σημαντικό το On-Page SEO;

Το on-page SEO είναι σημαντικό επειδή σας βοηθά να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα βλέπουν τον ιστότοπό σας όταν αναζητούν σχετικές λέξεις-κλειδιά. Το on-page SEO σάς βοηθά επίσης να βελτιώσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, με αποτέλεσμα περισσότερους επισκέπτες και μετατροπές στον ιστότοπο.

 

6. Είναι απαραίτητο το On-Page SEO για τον ιστότοπό μου;

Το on-page SEO δεν είναι απαραίτητο για όλους τους ιστότοπους, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την κατάταξή τους στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το On-Page SEO είναι κατάλληλο για εσάς, συμβουλευτείτε έναν ειδικό SEO.

 

7. Ποια είναι μερικά από τα καλύτερα On-Page εργαλεία SEO;

Μερικά από τα καλύτερα εργαλεία On-Page SEO περιλαμβάνουν το Yoast SEO, το SEMrush και το Google Search Console. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το περιεχόμενο, τη δομή και πολλά άλλα του ιστότοπού σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Surfer SEO και το PrettyLinks για να βελτιστοποιήσετε τις ευκαιρίες στη σελίδα σας.
 
Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός SEO στη σελίδα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα SERP. Έχετε ερωτήσεις; Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω.
 
 
 
 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες