Πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου BLOG το 2022 - MC-EDUCATE

Πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου BLOG το 2022

Πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου BLOG το 2022

Είναι σημαντικό να έχετε μια ισχυρή και συναρπαστική ανάρτηση ιστολογίου έτοιμη όταν έρθει η ώρα, είτε ασχολείστε με το blogging είτε όχι. Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα, θα μάθετε πώς να γράφετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου.

Αλλά το να ολοκληρώσετε γρήγορα τις αναρτήσεις δεν παρέχει απαραίτητα την καλύτερη ποιότητα. Γι' αυτό σας έχω δώσει επίσης όλες τις πρακτικές συμβουλές για να γράφετε τέλειες αναρτήσεις σε χρόνο μηδέν. Έχω χωρίσει αυτήν την ανάρτηση σε δύο ενότητες.

Το πρώτο είναι περίπου 7 βήματα για να ολοκληρώσετε γρήγορα τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας. Και το δεύτερο σας προσφέρει 10 πρακτικές συμβουλές για να ολοκληρώσετε γρήγορα το γράψιμο. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε αμέσως.

Πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση Blog (7 βήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν)

Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου. Όπως όλα, έτσι και η γραφή ξεκινά με την έρευνα θεμάτων.

Επιλέξτε το Θέμα

Untitled design 26 1024x576

Για θεματική έρευνα,

 
  • Μεταβείτε στο Εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών Google 
  • Εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί και λάβετε χιλιάδες ιδέες για θέματα
  • Ή επιλέξτε την Εξερεύνηση ερωτήσεων Google 
  • Πληκτρολογήστε τη σχετική λέξη ή λέξεις
  • Και λάβετε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα σας
Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα από τη λίστα με τις λέξεις-κλειδιά και τις ερωτήσεις που θα έχετε σε δευτερόλεπτα. Απαντήστε σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ή εστιάστε σε μια κύρια λέξη-κλειδί και θα γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου.
 

Βρείτε Παρόμοιο Περιεχόμενο στο Google

Όταν ψάχνετε για περιεχόμενο για να γράψετε, το πρώτο μέρος που πρέπει να ψάξετε είναι το Google. Είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Και μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία από τη βάση δεδομένων του σε δευτερόλεπτα.
 
Πήρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το πώς να γράψω γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου στη μηχανή αναζήτησης. Και μετά, δοκίμασα τα πάντα μόνος μου για να προσθέσω μια διαφορετική οπτική γωνία και να διασφαλίσω ότι οι πληροφορίες ήταν ακριβείς.
 
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αναζητάτε περιεχόμενο που σχετίζεται με το θέμα σας:
 
  • Go to Google
  • Type the topic in the search bar
  • And enter to find top content on the query

Για παράδειγμα, θέλω να γράψω μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με το «τι είναι η επικύρωση email». Θα αναλύσω λοιπόν τα SERP (Search Engine Result Pages) για να πάρω τις σχετικές πληροφορίες.

email

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συγκεκριμένα θέματα στο Google και να βρείτε παρόμοια άρθρα που έχουν γραφτεί στο παρελθόν. Μπορείτε να δείτε τι έχουν γράψει άλλες επιχειρήσεις για παρόμοια θέματα και θα μάθετε από τις εμπειρίες τους.

Μελετήστε παρόμοιες αναρτήσεις ιστολογίου και σκεφτείτε τους τρόπους για να προσθέσετε αξία

Πριν ξεκινήσετε να γράφετε την ανάρτηση του ιστολογίου σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόσο καλά κατατάσσεται στο Google. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς μπορείτε να προσθέσετε αξία στο περιεχόμενό σας.
 
Επομένως, μελετήστε όλα τα άρθρα κατάταξης που σχετίζονται με το θέμα σας στο Google. Και δείτε τι υπάρχει ήδη. Αυτό θα σας βοηθήσει να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου λόγω των γνώσεων που θα αποκτήσετε.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Quora, τα σχετικά φόρουμ και το YouTube για να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με το θέμα για το οποίο θα γράψετε. Μην βασίζεστε μόνο στο SERP της Google για να αποφύγετε την αντιγραφή!
 

 Δημιουργήστε το περίγραμμα για την ανάρτηση του ιστολογίου σας

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε το περίγραμμα της ανάρτησης του ιστολογίου σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε πού πηγαίνετε και το κοινό-στόχο σας. Μόλις έχετε το περίγραμμα, είναι εύκολο να γράψετε το περιεχόμενο.

Για να δημιουργήσετε το τέλειο περίγραμμα,

  • Αναλύστε τους υπότιτλους των αναρτήσεων που κατατάσσονται ήδη στο Google.
  • Γράψτε όσα περισσότερα στοιχεία της ανάρτησής σας μπορείτε.
  • Αναθεωρήστε, αφαιρέστε και επαναλάβετε.

Αφού τελειώσετε με το περίγραμμα, προχωρήστε στην εισαγωγή και την εξαγωγή της ανάρτησής σας.

Γράψτε Intro και Outro της ανάρτησής σας στο Blog σας

 

Η εισαγωγή και η εξαγωγή για την ανάρτηση του ιστολογίου σας πρέπει να είναι σύντομη, συνοπτική, αλλά ισχυρή. Θα πρέπει να λέει την ιστορία της εμπειρίας και της γνώσης σας. Αλλά επικεντρωθείτε στην προσθήκη αξίας στους αναγνώστες σας.

Η εισαγωγή θα βοηθήσει τους ανθρώπους να γνωρίζουν τι εισάγετε και γιατί πρέπει να διαβάσουν. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές όταν δημιουργείτε περιεχόμενο για την ανάρτηση του ιστολογίου σας.

  • Εστιάστε στη δημιουργία ενός ισχυρού και πειστικού επιχειρήματος για την ανάρτηση του ιστολογίου σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι υψηλής ποιότητας και σχετικό με το θέμα σας.
  • Κάντε την ανάρτηση του ιστολογίου σας εύκολη στην ανάγνωση.
  • Προσθέστε μέγιστη αξία στους αναγνώστες σας.

Θα χρειαστεί επίσης να παρέχετε μερικούς χρήσιμους πόρους, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να ακολουθούν τις αναρτήσεις σας. Η σύνδεση είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να γίνει αυτό.

Το κύριο μέρος της ανάρτησης του ιστολογίου σας είναι το μέρος όπου θα τοποθετήσετε το κύριο περιεχόμενό σας.

Εδώ θα προσθέσετε υπότιτλους, κουκκίδες, αρίθμηση και οτιδήποτε άλλο!

Προσθέστε σχετικούς υπότιτλους στην ανάρτηση του ιστολογίου σας

Μόλις καταγράψετε το θέμα σας, ήρθε η ώρα να προσθέσετε σχετικούς υποτίτλους σε αυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε βασικά σημεία που θα είναι σημαντικά για το κοινό σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας.

Για παράδειγμα, εάν γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με την "επικύρωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου", μπορεί να θέλετε να προσθέσετε αυτές τις υπότιτλους:

  • Τι είναι η επικύρωση email
  • Πώς λειτουργεί η επικύρωση email
  • Γιατί να κάνετε επικύρωση email: Κορυφαία οφέλη για την επικύρωση των email σας
  • Κορυφαίες μέθοδοι για επικύρωση email
  • Πώς να επικυρώσετε τη λίστα email σας

Και η λίστα συνεχίζεται. Αλλά μην καλύπτετε τα θέματα που σχετίζονται με την ανάρτησή σας. Η συνάφεια είναι το κλειδί εδώ. Αναθεωρήστε την ανάρτησή σας αφού ολοκληρώσετε τη σύνταξη. Αλλά μην κάνετε επεξεργασία ενώ γράφετε.

Αναθεωρήστε και επεξεργαστείτε την ανάρτησή σας τώρα

Πρέπει να αναθεωρήσετε και να επεξεργαστείτε την ανάρτηση του ιστολογίου σας πριν τη δημοσιεύσετε. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι φρέσκο και πολύτιμο. Βοηθά τον έλεγχο της ποιότητας του περιεχομένου.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να δείτε είναι ότι έχετε καλύψει όλα τα σχετικά. Αυτό σας βοηθά να προσδιορίσετε τα πιο σημαντικά θέματα για το ιστολόγιό σας. Γι' αυτό επικεντρώνομαι πάντα στη δημιουργία μιας ισχυρής στρατηγικής περιεχομένου.

Πρέπει επίσης να εστιάσετε στη γραμματική και τη δομή περιεχομένου. Μπορεί να θέλετε να τα προσθέσετε στη λίστα ελέγχου σας:

  • Κανονική δομή προτάσεων
  • Αναφερόμενες φράσεις
  • Σημεία στίξης
  • Στόχοι
  • Κόμματα
  • Κολόνια
  • Σημαντικές λέξεις-κλειδιά
  • Τραγικοί τίτλοι

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Επιτρέψτε μου να αποκαλύψω μερικά ακόμη μυστικά για τη γρήγορη δημιουργία μιας συναρπαστικής ανάρτησης ιστολογίου.

10 πρακτικές συμβουλές για το πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου

 

Σε αυτήν την ενότητα, θα γνωρίσετε τις κορυφαίες συμβουλές για να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου ή ένα άρθρο. Ας ξεκινήσουμε αμέσως τώρα.

Κάντε τη Mind Mapping για να προσφέρετε μια διαφορετική γωνία στο θέμα σας

Πρώτα και κύρια, κάντε τη χαρτογράφηση του μυαλού για να προσφέρετε μια διαφορετική οπτική γωνία στο θέμα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τι γράφετε και πώς μπορείτε να το προσεγγίσετε με νέο και διαφορετικό τρόπο.

Κάντε τα ρομπότ AI να σας βοηθήσουν να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου

Για να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου, βοηθοί γραφής με τεχνητή νοημοσύνη όπως ο Jarvis μπορεί να είναι χρήσιμοι. Ο Jarvis σας διευκολύνει να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισαγάγετε τις σχετικές πληροφορίες. Ο Jarvis θα γράψει για σένα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου Jarvis
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Jarvis για να σας βοηθήσει με τη μορφοποίηση περιεχομένου και τη συγγραφή κειμένων. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό είναι ότι δεν θα ξοδεύετε ώρες για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας. Μετά από αυτό, επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας με ένα ακόμη εργαλείο AI που ονομάζεται Grammarly.

Αντιγράψτε και επικολλήστε το περιεχόμενό σας στο Grammarly και επιλέξτε το στυλ γραφής. Μετά από αυτό, η Grammarly θα εντοπίσει με ακρίβεια όλα τα λάθη και τις προτάσεις που προσφέρει.

Προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία για να γράψει γρήγορα αναρτήσεις

ιστολογίου.

 Η διαχείριση μιας επιχείρησης ή ενός ιστολογίου δεν είναι εύκολη, ειδικά σε αυτήν την ψηφιακή εποχή. Επομένως, η εστίασή σας πρέπει να είναι η διαχείριση ενός ιστολογίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσληψη μιας υπηρεσίας ανεξάρτητης γραφής είναι μια εξαιρετική ιδέα για να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου.

Πρέπει να κάνετε μερικά πράγματα για να προσλάβετε έναν επαγγελματία συγγραφέα blog.

Επιλέξτε τον κατάλληλο ελεύθερο επαγγελματία.
Προσδιορίστε το εύρος της εργασίας.
Δώστε τους μια σύντομη επισκόπηση της επιχείρησής σας
Πληρώστε για τις υπηρεσίες τους.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, όπως WordAgents, Freelancer, Fiverr, Upwork και πολλά άλλα. Δοκιμάζω το WordAgents σήμερα και θα σας ενημερώσω για τη γνώμη μου. Έχω παραγγείλει περιεχόμενο που αποτελείται από περισσότερες από 10.000 λέξεις. Ας δούμε πώς θα πάει, αλλά μέχρι στιγμής είναι τόσο καλό..

Ετοιμάστε τα θέματα εκ των προτέρων

Έχω ήδη μιλήσει για αυτό νωρίτερα, οπότε δεν θα επικεντρωθώ σε αυτό τώρα. Αλλά είναι πάντα υπέροχο να έχεις όλα τα θέματα εκ των προτέρων. Τώρα δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και να σκεφτείτε τα θέματα όταν ξεκινάτε να γράφετε μια ανάρτηση.
 
Αυτό σας βοηθά να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:
 
1. Βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας είναι ενδιαφέρον και σχετικό με το κοινό σας.
 
2. Δημιουργήστε μια ισχυρή αρχική πρόταση για να τραβήξετε την προσοχή του αναγνώστη.
 
3. Χρησιμοποιήστε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών για να βρείτε σχετικούς όρους.
 
4. Επιλέξτε έναν συναρπαστικό τίτλο που θα οδηγεί τους αναγνώστες απευθείας στο περιεχόμενό σας.
 
5. Κάντε το περιεχόμενό σας ευανάγνωστο και κατανοητό.
 
Top Keyword Research Tools 1024x576
 

 

Συμπεριλάβετε το CTA για να τραβήξετε την προσοχή

 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών σας είναι να συμπεριλάβετε ένα CTA (call to action). Αυτό θα βοηθήσει τους αναγνώστες σας να ενδιαφερθούν για αυτό που λέτε και να αποφασίσουν να διαβάσουν.

Οι CTA μπορούν να βρεθούν στην αρχική σελίδα, στο κείμενο της ανάρτησης του ιστολογίου σας ή ακόμα και στο κάτω μέρος κάθε σελίδας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως μέρος του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

what is a call to action

 

Έρευνα με χρονόμετρο

Όταν γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου ή ένα άρθρο, είναι σημαντικό να ερευνάτε το θέμα διεξοδικά. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χαθείτε στο περιεχόμενο και θα καταλήξετε να παράγετε κάτι που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία. Ρυθμίζοντας ένα χρονόμετρο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα μπορείτε να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να εστιάσετε στην εργασία που έχετε.

Χρησιμοποιήστε την τεχνική Pomodoro όταν γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου

Η τεχνική Pomodoro είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου. Σας βοηθά να διακόψετε τη συνεδρία γραφής σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη εργασία και να την ολοκληρώσετε γρήγορα.

pomodoro Technique 1024x765

 

Αυτή η τεχνική σας βοηθά να παραμείνετε στην εργασία και να αποφύγετε να αισθάνεστε υπερβολικοί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Pomodoro όταν γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με την επικύρωση email. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Pomodoro για την ανάθεση

5 λεπτά για έρευνα
5 λεπτά για εισαγωγή και εξαγωγή
10 λεπτά για περιγράμματα
Κάντε ένα διάλειμμα για 15 λεπτά
Και 20 λεπτά για να γράψω το σώμα
Κάντε άλλο ένα διάλειμμα για 15 λεπτά
30 λεπτά για να επεξεργαστείτε την ανάρτηση του ιστολογίου σας

Η σύνταξη μιας ανάρτησης ιστολογίου μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως αρκετές ώρες. Μπορείτε να συνεχίσετε έτσι μέχρι να γράψετε ολόκληρη την ανάρτηση του ιστολογίου σας. Ο χρόνος που έχω μοιραστεί εδώ είναι μόνο για το παράδειγμα.

Μην επεξεργάζεστε για να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου.

Όταν γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου, είναι σημαντικό να διατηρείτε σωστά τη γλώσσα, τη γραμματική και τη δομή σας. Αποφύγετε να κάνετε την ανάρτηση πολύ μεγάλη ή πολύ σύντομη και θέλετε να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ποιότητα του περιεχομένου σας.
 
Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου τόσο αποτελεσματική όσο και χωρίς σφάλματα:
 
1. Ξεκινήστε συντάσσοντας τα κύρια σημεία σας ξεκάθαρα και συνοπτικά.
 
2. Βεβαιωθείτε ότι η αρχική σας πρόταση είναι ισχυρή.
 
3. Χρησιμοποιήστε δυνατά ρήματα και ουσιαστικά για να καθορίσετε τις σκέψεις σας.
 
4. Βεβαιωθείτε ότι η δομή της προτάσεώς σας είναι σωστή
 
5. Χρησιμοποιήστε σωστά σημεία στίξης.
 
6. Διορθώστε τις αναρτήσεις σας πριν τις δημοσιεύσετε.
 
7. Χρησιμοποιήστε το CoSchedule's Headline Analyzer για να αναλύσετε τον τίτλο σας.
 
Μην κάνετε επεξεργασία όταν γράφετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας. Μην γράφετε όμως όταν ξεκινάτε να τα επεξεργάζεστε.

 

Μην γράφετε όταν επεξεργάζεστε την ανάρτηση του ιστολογίου σας.

Όταν γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου, μην ξεκινήσετε την επεξεργασία μέχρι το τέλος. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλάβετε ξεκάθαρα τι προσπαθείτε να πείτε και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε σημαντικά σημεία.
 

Add Images (Using Canva)

Δείτε πώς το κάνετε:
 
  1. Πηγαίνετε στο Canva.
  2. Επιλέξτε ένα πρότυπο ή το μέγεθος που προτιμάτε.
  3. Πηγαίνετε για το τέλειο στοιχείο σχεδίασης ή φωτογραφία.
  4. Προσθέστε κείμενα αν θέλετε.
  5. Κατεβάστε την εικόνα σε οποιαδήποτε μορφή
 
Ναι, αυτή είναι η δύναμη του Canva. Είναι ένα υπέροχο εργαλείο σχεδιασμού για μη σχεδιαστές. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο, το σχέδιο και το χρώμα της εικόνας.
 
Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι καλογραμμένο. Εάν το περιεχόμενό σας είναι κακογραμμένο, πιθανότατα δεν θα προσελκύσει τόσους αναγνώστες όσο θα θέλατε.
 

FAQ - Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου

Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη σύνταξη μιας ανάρτησης ιστολογίου και ενός άρθρου γρήγορα.

Πώς γράφετε μια καλή ανάρτηση ιστολογίου σε μία ώρα;

Πρέπει να χωρίσετε τη σύνταξη μιας ανάρτησης ιστολογίου σε μικρά κομμάτια. Και μετά συμπλήρωσέ τα στο μικρό Pomodoros. Για παράδειγμα, δώστε στον εαυτό σας 20 λεπτά για να ερευνήσει το περιεχόμενο και μετά 10 λεπτά για να δημιουργήσει το περίγραμμα. Και μετά προκαλέστε τον εαυτό σας να ολοκληρώσει τη σύνταξη της ανάρτησης μέσα στα επόμενα 20 λεπτά. Αφιερώστε 10 λεπτά για να επεξεργαστείτε την ανάρτηση.
 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου 1000 λέξεων;

Συνήθως, ένας blogger μπορεί να αφιερώσει από 3 έως 6 ώρες γράφοντας μια ανάρτηση ιστολογίου 1000 λέξεων που έχει ερευνηθεί καλά. Αλλά μπορείτε να το γράψετε πολύ πιο γρήγορα αν χρησιμοποιήσετε την τεχνική Pomodoro και τις συμβουλές που ανέφερα παραπάνω.
 

Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να γράψει μια ανάρτηση ιστολογίου;

Το περιεχόμενο AI γίνεται δημοφιλές αυτές τις μέρες. Αν και μπορεί να γράψει μια ανάρτηση ιστολογίου ή ένα άρθρο για εσάς, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το διορθώσετε και να το ελέγξετε. Επομένως, η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να είναι συγγραφέας πλήρους απασχόλησης για εσάς, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε μια ανάρτηση γρήγορα.
 
 
Βεβαιωθείτε ότι η ανάρτηση ή το άρθρο σας στο ιστολόγιό σας είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό. Τέλος, φροντίστε να συμπεριλάβετε εικόνες και βίντεο για να αυξήσετε την αναγνωσιμότητα του άρθρου ή της ανάρτησης ιστολογίου σας. 
 
Μετά τη σύνταξη, εφαρμόστε τη στρατηγική διανομής περιεχομένου σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Έχετε κάποιες συμβουλές για το πώς να γράψετε γρήγορα μια ανάρτηση ιστολογίου; Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω. Είμαι ενθουσιασμένος που μαθαίνω και από εσάς.
 
 
 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες