Οι Καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε - MC-EDUCATE

Οι Καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι Καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Για μια επιχείρηση, η επιλογή του τύπου στρατηγικής μάρκετινγκ είναι μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση.

Επιτρέπει στις επιχειρήσεις είτε να αναπτυχθούν σημαντικά είτε να καταρρεύσουν.

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ παρέχουν αμέτρητα πλεονεκτήματα. Βελτιωμένη δέσμευση, ενίσχυση των πωλήσεων, οικοδόμηση φήμης και σχέσεων μεταξύ επιχείρησης και πελάτη, παροχή επιχειρηματικής εικόνας και ούτω καθεξής. Όλα αυτά βοηθούν μια επιχείρηση να ανθίσει.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι υπηρεσιών μάρκετινγκ για να διαλέξετε, μερικοί από τους οποίους είναι πιο σύγχρονοι από άλλους. Μια υπηρεσία μάρκετινγκ που αξίζει να προσέξετε είναι οι Υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email marketing), τις οποίες γέννησε το διαδίκτυο. Το μάρκετινγκ μέσω email γίνεται ακόμη πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια – σε αντίθεση με τη δημοφιλή παρανόηση. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διαφημίσετε μια επιχείρηση.

EmailMarketing Canva 537x450

Πριν διαβάσετε τη λίστα των υπηρεσιών για τις οποίες ήρθατε, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Τι είναι το Email Marketing?

 

Το Email Marketing, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας τύπος μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί την υπηρεσία πρωτοκόλλου Διαδικτύου SMTP ή πιο ευρέως γνωστή ως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Όλοι στο διαδίκτυο διακρίνονται μέσω ορισμένων μοναδικών χαρακτηριστικών. Ναι, μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποιον μέσω της διεύθυνσης IP ή της διεύθυνσης MAC του. Αλλά αυτό βοηθά μόνο στην εύρεση της συσκευής του χρήστη, όχι του χρήστη.

Εάν ένα άτομο στο Διαδίκτυο θέλει πρόσβαση σε μια υπηρεσία ή κάνει λήψη μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, χρειάζονται διαπιστευτήρια. Αυτά τα διαπιστευτήρια είναι πάντα είτε ένας αριθμός τηλεφώνου είτε μια διεύθυνση email.

Γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει τόσο πολύ το email;

Υπάρχουν περισσότεροι από 3,8 δισεκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί email. Αυτό δεν λαμβάνει υπόψη τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι άνθρωποι μόλις δημιούργησαν και στη συνέχεια δεν έχουν πρόσβαση, αλλά χρησιμοποιούν για διάφορους σκοπούς εγγραφής.

Ο σκοπός του να σας πούμε τα πάντα για το email είναι να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι. Όλοι θα πρέπει να έχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σημερινή εποχή.

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android που υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες της Google ή iPhone, θα έχετε μια διεύθυνση email. Αυτές οι συσκευές δεν σας επιτρέπουν να κάνετε εκκίνηση χωρίς να έχετε εγκαταστήσει κάποιο είδος email.

Με πιο απλά λόγια, το email είναι το θεμέλιο του σημερινού κόσμου του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

Αυτό μας φέρνει πίσω στο κύριο θέμα, το Email Marketing:

Πλεονεκτήματα Email Marketing.

Ακολουθούν μερικές υποδείξεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε γιατί το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι τόσο επωφελές για την επιχείρησή σας:

Βελτιωμένη απόδοση επένδυσης (ROI).

Το DMA έκανε μια μελέτη που υποδηλώνει ότι το σωστό μάρκετινγκ μέσω email οδηγεί σε 43 φορές την απόδοση της επένδυσης κατά μέσο όρο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στοχευμένα και προσωπικά

Μέσω της χρήσης τμηματοποίησης της αγοράς και άλλων τεχνικών, το Email Marketing μπορεί να στοχευτεί σε μια συγκεκριμένη αγορά και να είναι όσο άμεσο χρειάζεται.

Αυτοπεποίθηση

Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να απαντήσουν σε ένα μήνυμα που αποστέλλεται απευθείας στα εισερχόμενά τους, αντί να αναρτηθεί σε δημόσιο διαφημιστικό πίνακα. Τα email είναι ιδιωτικά και αποστέλλονται εμπιστευτικά.

Οι εφαρμογές email είναι προφορτωμένες

Δεν υπάρχει έκδοση Android skin ή iOS που να μην αποστέλλεται χωρίς κάποια εφαρμογή email. Επειδή τα email είναι προφορτωμένα, το μάρκετινγκ μέσω αυτής της πλατφόρμας διαβάζεται σχεδόν από όλους, εφόσον τα email δεν φιλτράρονται.

Ένας μικρός οδηγός για την επιλογή μιας υπηρεσίας Email Marketing

Τώρα που ξέρετε πόσο σημαντικά είναι τα email και πόσο μεγάλο πλεονέκτημα μπορούν να προσφέρουν σε μια επιχείρηση – που οδηγεί σε 4300% καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI), αφήστε μας να εμβαθύνουμε στον κόσμο των υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε ποιους παράγοντες πρέπει να εξεταστούν, πριν επενδύσουμε ένας.

Εδώ είναι μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να αναζητήσετε:

Σύμπλεξη:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι να καταλάβετε μέσω πραγματικών περιπτώσεων εάν η υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιλέγετε παρέχει ελκυστικό περιεχόμενο ή όχι. Η δέσμευση είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας καθώς η καλύτερη αφοσίωση μεταφράζεται άμεσα σε καλύτερες πωλήσεις και το αντίστροφο.

Διεπαφή:
Είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με την αφοσίωση, τη διεπαφή χρήστη και την εμπειρία χρήστη, όταν οι χρήστες email προορίζονται για ανάγνωση. Ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προορίζονται να είναι ελάχιστα, παρέχοντας περιεχόμενο απευθείας στον χρήστη χωρίς να κλωτσάτε τον κουβά. Πολλοί άλλοι επικεντρώνονται στη χρήση ειδικών εικόνων για να παρέχουν ελκυστικό περιεχόμενο στον χρήστη.

Ευκολία στη χρήση:
Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα ελάχιστες πληροφορίες. Η «Αυτοματοποίηση» θα πρέπει να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο όταν προσδιορίζετε εάν μια υπηρεσία email αξίζει τον κόπο για την επιχείρησή σας ή όχι.

Εξατομίκευση:
Η υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να παρέχει κάποιο είδος τμηματοποίησης της αγοράς. Ή τουλάχιστον, θα πρέπει να δείχνει προς τον σωστό πάροχο υπηρεσιών τμηματοποίησης. Θα πρέπει να μπορεί να αναλύει τις επαφές που έχετε εισαγάγει σε διάφορα τμήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στέλνετε εξατομικευμένα email μαζικά.

Οι καλύτερες υπηρεσίες Email Marketing από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε:

Συγγνώμη που άργησα να φτάσετε στο σημείο για το οποίο ήρθατε εδώ. Ήταν σημαντικό να περάσουν αυτά τα σημεία. Παρακάτω είναι οι καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζετε:

Drip

Το Drip είναι μια συναρπαστική πλατφόρμα Email Marketing που βασίζεται σε επιχειρήσεις και στοχεύει σε όλους τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, τους ιστότοπους blogging, τους bloggers και τους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Τίποτα δεν αξίζει τον κόπο για το Drip, καθώς παρέχει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Μερικές από τις οποίες δεν θα βρείτε σε καμία από τις άλλες πλατφόρμες αυτής της λίστας.

Χαρακτηριστικά του Drip
Ας δούμε μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Drip:

Εξατομίκευση – Με τη χρήση έξυπνου αυτοματισμού, το Drip κάνει την προσαρμογή απλή καθώς συνοδεύεται επίσης από εργαλεία τμηματοποίησης.

Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών – Προσφέρει δωρεάν δοκιμή για 2 εβδομάδες χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να καταλάβουν πώς να ρυθμιστούν με αυτήν την υπηρεσία χωρίς να σπαταλήσουν δεκάρα.

Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ – Μέσω του μοναδικού του σετ εργαλείων, είναι εύκολο να στέλνετε και να απαντάτε σε email γρήγορα.

Ενοποίηση – Προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση με διάφορους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσφέρει ακόμη και ενσωμάτωση με το WordPress – διευκολύνοντας σχεδόν κάθε ιστότοπο να επικοινωνεί απευθείας με το Drip για καλύτερες πωλήσεις.

Φόρμες – Προσθέστε εύκολα φόρμες εγγραφής καθώς και άλλες μοναδικές φόρμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας από χρήστες που αυξάνουν δραματικά το μάρκετινγκ διαφόρων τύπων.

Visual Workflow Builder – Δημιουργήστε μια ροή εργασίας που μπορεί να απαντά αυτόματα στους πελάτες, αυξάνοντας ουσιαστικά την αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Δυνατότητες διαίρεσης δοκιμής – Όπως οι λειτουργίες A/B βοηθούν δραματικά την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μέγιστο όφελος.

Υποστήριξη – Παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της μέσω ζωντανής συνομιλίας και προσφέρει ακόμη και διαδικτυακά σεμινάρια για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων.

Δωρεάν οδηγοί – Διατίθεται προσυσκευασμένος με δωρεάν οδηγούς και τεκμηρίωση για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να είναι έτοιμες να ξεκινήσουν χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για την πρόσληψη ειδικού.

Αν και το Drip είναι μια σχετικά ακριβή επιλογή σε αυτήν τη λίστα, παρέχει πολλές δυνατότητες, ειδικά για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν ανοίγετε μια επιχείρηση σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να σας ενδιαφέρει η συνδρομή 49 $ ανά μήνα. Αυτό επίσης κλιμακώνεται ανάλογα με το πόσες υπηρεσίες θέλετε.

 EmailMarketing Phone

 

 

SendinBlue

Το SendinBlue είναι μια άλλη υπηρεσία Email Marketing που γίνεται γρήγορα μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη. Ένα μάλλον μοναδικό πράγμα για το SendinBlue είναι ότι προσφέρουν όχι μόνο υπηρεσίες Email Marketing αλλά και υπηρεσίες μάρκετινγκ SMS.

Τα SMS είναι επίσης μια διαδεδομένη πλατφόρμα, επειδή υπάρχει σχεδόν όσο καιρό υπήρχαν τα κινητά τηλέφωνα. Σχεδόν όλα τα smartphone στη σημερινή εποχή είναι εξοπλισμένα με κάρτα SIM. Αυτό καθιστά το SendinBlue μια ισχυρή υπηρεσία για την προσφορά μάρκετινγκ σε πλατφόρμες για κινητές συσκευές.

Γιατί SendinBlue;
Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης Sendinblue:

Εύχρηστος
Έρχεται με μια καθαρή διεπαφή καθώς και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας email μεταφοράς και απόθεσης που διευκολύνει τους αρχάριους να δημιουργούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να απαιτούν μεγάλη εξειδίκευση.

Φιλικό για αρχάριους
Ένα εργαλείο που διατίθεται στην αγορά για αρχάριους, αλλά είναι αρκετά ισχυρό ώστε ακόμη και οι ειδικοί μπορεί να μην είναι σε θέση να συνηθίσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτής της υπηρεσίας.

Εξατομίκευση μέσω αυτοματισμού
Έρχεται εξοπλισμένο με εργαλεία αυτοματισμού που βοηθούν στην αποστολή συναλλαγών μέσω email και στη δημιουργία ροών εργασιών για παρακολούθηση των email. Με άλλα λόγια, μπορεί να βοηθήσει στην εξατομίκευση μιας επιχείρησης μέσω της χρήσης αυτοματισμού.

Ειδικός αλγόριθμος AI
Διασφαλίζει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται πάντα στην ώρα τους και υπολογίζει την καλύτερη ώρα για να στείλετε ένα email, ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες του αλγόριθμου.

Στείλτε Μαζικά email
Συνοδεύεται από μια ξεχωριστή υπηρεσία SMTP μαζικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να στείλουν αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζικά χωρίς καθυστέρηση.

Δημιουργία email σε πραγματικό χρόνο με βάση το περιεχόμενο
Παρέχει δημιουργία email με βάση το περιεχόμενο μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης.

Δωρεάν Service
Μπορείτε να πληρώσετε για να επεκτείνετε τις υπηρεσίες και να το κάνετε να φαίνεται πιο εξατομικευμένο. Η δωρεάν υπηρεσία μπορεί να μην έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω.

Αλληλεπίδραση χρήστη
Η ζωντανή συνομιλία και τα CRM είναι διαθέσιμα ως λειτουργίες σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ενσωματώνεται με διαφημίσεις Facebook
Ενσωματώνεται αυτόματα με τις διαφημίσεις Facebook για καλύτερη διαχείριση διαφημίσεων και για πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ με λιγότερα χρήματα σε όλες τις πλατφόρμες που ανήκουν στο Facebook.

Εάν είστε κάτοχος ιστότοπου, αλλά δεν ξέρετε πώς να τον βελτιώσετε, το SendinBlue παρέχει μια λειτουργία δημιουργίας σελίδων προορισμού. Μέσω αυτής της δυνατότητας, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ισχυρή σελίδα προορισμού που μεταφράζεται σε καλύτερα αποτελέσματα.

Το SendinBlue έχει πολλά άλλα εργαλεία και δυνατότητες που πρέπει να δείτε στο σχέδιο τιμολόγησης του. Το φθηνότερο πρόγραμμα ξεκινά από 25 $ το μήνα, αν και αν θέλετε περισσότερες δυνατότητες για περισσότερο χρόνο, η τιμή αυξάνεται.

Συνεχής επικοινωνία:

Ίσως η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία Email Marketing στον κόσμο. Η Constant Contact είναι μια εξαιρετικά διαισθητική και φιλική προς το χρήστη υπηρεσία που μπορεί να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει μια ιδανική υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ήταν πάντα το αγαπημένο των κριτικών και αυτή η υπηρεσία ήταν σημείο αναφοράς για τη σύγκριση άλλων υπηρεσιών.

Γιατί Συνεχής Επαφή;
Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Constant Contact:

Εργαλεία Διαχείρισης και Αυτοματισμού
Διαχειριστείτε εύκολα τις λίστες email, τις επαφές, τα πρότυπα email και τα ημερολόγιά σας μέσω της χρήσης ειδικών εργαλείων αυτοματισμού και άλλων μοναδικών λειτουργιών.

Παρακολουθήστε την κατάσταση της αγοράς
Παρακολουθήστε εύκολα την κατάσταση της επιθυμητής αγοράς και της λίστας επαφών σας για να βεβαιωθείτε ότι η λίστα επαφών σας απέχει πάντα με ένα μόνο κλικ.

Ισχυρό εργαλείο τμηματοποίησης
Συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό και ισχυρό εργαλείο τμηματοποίησης λιστών που μπορεί να βοηθήσει στη διαφοροποίηση μεταξύ των χρηστών ανάλογα με διάφορες συνήθειες/χαρακτηριστικά.

Ενσωμάτωση με διαφημίσεις Facebook
Η ισχυρή ενσωμάτωση με τις διαφημίσεις Facebook βοηθά στην ενεργοποίηση διαφημίσεων στο Facebook και στο Instagram, στο WhatsApp και σε διάφορες άλλες πλατφόρμες που ανήκουν στον οργανισμό Facebook.

Ενοποίηση με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
Ενσωματώνεται με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify για να επιτρέπει το εύκολο μάρκετινγκ σε ιστότοπους που εκτελούνται στο Shopify και σε παρόμοιες πλατφόρμες.

Εξαιρετικό Σύστημα Υποστήριξης Πελατών
Ίσως το καλύτερο σύστημα υποστήριξης πελατών από όλες τις επιλογές σε αυτήν τη λίστα. Μια μεγάλη βιβλιοθήκη ειδικών και χρήσιμων πόρων, καθώς και μια ισχυρή κοινότητα που είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει, το καθιστά μια εξαιρετική εμπειρία.

Ζωντανά Σεμινάρια
Ζωντανά σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ενίσχυση του μάρκετινγκ των μικρών επιχειρήσεων. Επίσης, παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το πώς αυτή η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Το Contact Plus είναι μια premium υπηρεσία που μπορεί να παρέχει ισχυρές δυνατότητες. Η αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι καμπάνιες σταγόνας, οι έρευνες και οι δημοσκοπήσεις, τα κουπόνια, οι διαδικτυακές δωρεές και διάφορα εργαλεία βοηθούν στη μεγιστοποίηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών.

Εάν δεν πιστεύετε ότι αυτές οι δυνατότητες είναι αρκετές, υπάρχουν τουλάχιστον μια ντουζίνα άλλες δυνατότητες που απλώς δεν χωρούν σε αυτόν τον οδηγό.

Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες ή και εβδομάδες για να ρυθμίσετε σωστά μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Constant Contact προσφέρει δωρεάν δοκιμή 60 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.

Η τιμολόγηση στη συνέχεια ξεκινά από 20 $ το μήνα, ανάλογα με το πόσες δυνατότητες θέλετε.

Segmentation Canva

 

ConvertKit:

Το ConvertKit είναι μια πολύ επίκαιρη πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνεται σε bloggers, συγγραφείς και δημιουργούς που δημιουργούν περιεχόμενο για τους ανθρώπους.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο το ConvertKit έκανε αυτήν τη λίστα είναι λόγω της ικανότητάς του να προσφέρει αναβαθμίσεις περιεχομένου στο περιεχόμενό σας και να βελτιώνει την παρότρυνση για δράση.

Τι κάνει το ConvertKit μια καλή επιλογή;

 

Παρακάτω αναφέρονται τα πλεονεκτήματα του ConvertKit:

Ιδανικό για δημιουργούς περιεχομένου

Αυτό απευθύνεται σε δημιουργούς περιεχομένου και, μέσω της αποτελεσματικής χρήσης των δυνατοτήτων του, είναι η καλύτερη υπηρεσία για αυτούς σε αυτήν τη λίστα.

Πλήρης Τμηματοποίηση Αγοράς

Παρέχει πλήρη και εύκολη κατάτμηση της αγοράς, αν και είναι μια εθελοντική υπηρεσία.

Αυξημένη μετατροπή και απόδοση επένδυσης (ROI).

Μέσω της χρήσης στοχευμένου μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βοηθά στην αποτελεσματική αύξηση της μετατροπής και της απόδοσης επένδυσης.

Υποστήριξη και εκπαιδευτικό υλικό – Για τους πελάτες, το ConvertKit προσφέρει υποστήριξη μέσω email και συμβάλλει στην αύξηση της βάσης γνώσεων με μια βιβλιοθήκη καλού εκπαιδευτικού υλικού.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών - Διαθέτει πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, όπου οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων εάν δεν είναι ευχαριστημένοι με την υπηρεσία.

Το ConvertKit συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και αν σας αρέσουν οι υπηρεσίες του, οι τιμές ξεκινούν από 29 $ το μήνα.

AWeber

Η AWeber είναι ο παλαιότερος πάροχος υπηρεσιών Email Marketing σε αυτήν τη λίστα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή υπηρεσία. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του AWeber είναι ότι επειδή είναι μια παλιά υπηρεσία Email Marketing, η υπηρεσία της μπορεί εύκολα να επεκταθεί σε πολλές άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook και το WordPress.

Χαρακτηριστικά του AWeber που μπορεί να είναι χρήσιμα


Χαρακτηριστικά του AWeber που πρέπει να γνωρίζετε:

Πολλαπλές Μορφές Υποστήριξης – Παρέχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επιχειρήσεις εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη χρήση της υπηρεσίας.

Προσιτό – Είναι η φθηνότερη επιλογή στη λίστα, επειδή απευθύνεται τόσο σε μικρές όσο και σε μεσαίες επιχειρήσεις.

Αφιερωμένη βάση χρηστών – Επειδή είναι μια παλιά υπηρεσία, διαθέτει μια πολύ αφοσιωμένη βάση χρηστών που είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει εάν χρειαστεί.

Μάθετε περισσότερα μέσω σεμιναρίων – Ακόμη και φιλοξενεί ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παρέχει μια διαδραστική συνεδρία όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκτεταμένα σεμινάρια – Διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με πλατφόρμες με οδηγίες και οδηγίες, πράγμα που καθιστά ουσιαστικά πολύ εύκολη τη χρήση της πλατφόρμας, ακόμη και για αρχάριους.

Το AWeber είναι φθηνό: παρέχει μια δωρεάν πλατφόρμα για έως και 500 συνδρομητές, αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα premium πρόγραμμα που ξεκινά από 19 $ το μήνα. Αυτό μπορεί να μειωθεί δραματικά εάν επιλέξετε ένα τριμηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα.

MailChimp

Ίσως έχετε ήδη ακούσει για το Mailchimp, κυρίως επειδή είναι ίσως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα σε αυτήν τη λίστα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας Email Marketing είναι ότι είναι μια δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αόριστο χρονικό διάστημα και παρέχει πολλές δυνατότητες που παρέχουν άλλες υπηρεσίες για ένα υγιές premium.

Πώς θα ικανοποιήσει το Mailchimp τις ανάγκες σας;
Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε:

Ενσωματώνεται εύκολα με πολλές πλατφόρμες – Το Mailchimp ενσωματώνεται αβίαστα με το WordPress μαζί με το Magento και το Shopify επίσης. Περιλαμβάνονται επίσης πολλές άλλες πλατφόρμες.

Προηγμένες λειτουργίες φιλικές προς τους αρχάριους – Παρέχει προηγμένες λειτουργίες που απευθύνονται σε αρχάριους, αν και δεν είναι κάτι που πρέπει να γράψετε.

Προηγμένη Τμηματοποίηση & Δοκιμές Πολυμεταβλητών – Αυτά τα εργαλεία βοηθούν να δοκιμάσετε και να καταλάβετε ποιες δυνατότητες μπορεί να είναι οι πιο ωφέλιμες για μια επιχείρηση μακροπρόθεσμα.

Δωρεάν Αυτοματισμός Μάρκετινγκ – Παρέχει δωρεάν ένα βασικό επίπεδο αυτοματισμού μάρκετινγκ.

Υποστήριξη αποκλειστικά μέσω email – Παρέχει υποστήριξη μόνο μέσω email τόσο για δωρεάν όσο και για πελάτες που πληρώνουν, υποστηρίζοντας το απόρρητο.

Το δωρεάν πρόγραμμα του MailChimp παρέχει έως και 12.000 email και έως 2.000 συνδρομητές. Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό θα χρειαστεί να εγγραφείτε. Οι τιμές ξεκινούν από 10 $ το μήνα για 500 συνδρομητές. Αυξάνεται κατά 10 $ για κάθε 500 συνδρομητές που έχετε.

ImproveEmailDeliverability

 

GetResponse

Το GetResponse μπορεί να είναι η τελική λύση μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη λίστα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή. Λόγω της απλής και εύχρηστης πλατφόρμας του, το GetResponse παρέχει πολλές δυνατότητες που απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις.

Πώς βοηθά το GetResponse τις επιχειρήσεις
Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε:

Έξυπνα εργαλεία αυτοματισμού
Βοηθά στη δημιουργία έξυπνων αυτοματοποιημένων καμπανιών μέσω της χρήσης εκτεταμένων εργαλείων αυτοματισμού μάρκετινγκ που διαθέτουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση.

Drag & Drop Builder
Ένα απλό εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν καμπάνιες.

Αυξήστε τα κέρδη με καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Δημιουργήστε αποτελεσματικά καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αυξήσετε τα κέρδη μέσω των επαφών τμημάτων και της τμηματοποίησης της αγοράς.

Δημιουργήστε ελκυστικές φόρμες και σελίδες προορισμού
Βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης ή ο χρήστης έχει καλή εικόνα για την επιχείρηση. Δημιουργήστε επαγγελματικές και δελεαστικές φόρμες και σελίδες προορισμού με το GetResponse.

Αύξηση της βάσης χρηστών
Παρέχει δοκιμές A/B, παρακολούθηση απεγγραφής και αυτόματη απάντηση για αύξηση της βάσης χρηστών.

Ενσωματώνεται με λογισμικό τρίτης γενιάς
Παραδείγματα περιλαμβάνουν OptinMonster, SalesForce, Έγγραφα Google, ZenDesks και ούτω καθεξής.

Όλες οι μορφές υποστήριξης πελατών
Παρέχει υποστήριξη πελατών και στις τρεις πλατφόρμες: μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, ακόμη και μέσω email.

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό
Οι επιχειρήσεις με τυχόν απορίες και χρειάζονται γρήγορες απαντήσεις μπορούν ακόμη και να λάβουν εκπαιδευτικό υλικό δωρεάν.

Το GetResponse διαθέτει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε επιχείρηση να εγκαταστήσει εύκολα την υπηρεσία. Η τιμολόγηση ξεκινά από περίπου 15 $ το μήνα και αυξάνεται με τον αριθμό των χαρακτηριστικών.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα παράδοσης email σας;

Πριν τελειώσουμε αυτό το άρθρο, σκεφτήκαμε ότι θα επωφεληθείτε από μια συμβουλή μπόνους. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πώς να βελτιώσετε όχι μόνο την ποιότητα παράδοσης email, αλλά και να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να επωφεληθεί. Ακόμη περισσότερο, έχετε καλύτερη απόδοση επένδυσης.

Ακολουθούν μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα παράδοσης email:

Στείλτε email από μια διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε επαγγελματικά. Ο γενικός εμπειρικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό email με τη σύνταξη "Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.." Δεν πρέπει να είναι βασικό, όπως μια διεύθυνση email Gmail/Hotmail/Rocketmail.

Χρησιμοποιήστε την τμηματοποίηση της αγοράς και στείλτε email σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Κάντε τα email σας εξατομικευμένα και βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα είναι λιγότερο πιθανό να καταλήξει στον φάκελο Ανεπιθύμητα εάν βασίζεται στα ενδιαφέροντά τους.

Στείλτε μαζικά email, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε πολύ χρόνο περιπλανώμενοι. Ο συνδυασμός μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τμηματοποίηση συμβάλλει δραματικά στη βελτίωση της αναλογίας ανοίγματος και αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Ενσωματώστε την υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας για να διασφαλίσετε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο αυτές τις υπηρεσίες.

Χρησιμοποιήστε δωρεάν εκδόσεις των αναφερόμενων υπηρεσιών Email Marketing. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποια υπηρεσία λειτουργεί καλύτερα για εσάς χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσετε πιθανούς πόρους.

StayConsistent EmailMarketing

 

Τελικές σκέψεις:

Αν και μια υπηρεσία Email Marketing είναι καλή από μόνη της, δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να έχει μια καλή στρατηγική.

Δείτε τους εκτενείς οδηγούς διακομιστών SMTP. Σας βοηθούν να καταλάβετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπηρεσίες Email Marketing . Το πιο σημαντικό είναι να είσαι συνεπής με τη δουλειά σου.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με κάποια από αυτές τις υπηρεσίες, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Θα σας ενημερώσουμε γρήγορα τι πιστεύουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε!

 

 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες