Πώς να προωθήσετε συνδέσμους Affiliate χωρίς ιστότοπο - MC-EDUCATE

Πώς να προωθήσετε συνδέσμους Affiliate χωρίς ιστότοπο

Πώς να προωθήσετε συνδέσμους Affiliate χωρίς ιστότοπο

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα μικρό και εύκολο κόλπο Affiliate marketing  που θα σας επιτρέψει να προωθήσετε τους συνδέσμους συνεργατών σας σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Επομένως, μην ανησυχείτε για το ότι δεν έχετε ιστότοπο, γιατί δεν χρειάζεστε!

Ένας σύνδεσμος Affiliate είναι βασικά μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL που περιέχει το αναγνωριστικό ή το όνομα χρήστη της συνδεδεμένης εταιρείας. Οι marketers χρησιμοποιούν συνδέσμους Affiliate σε προγράμματα συνεργατών για να καταγράφουν την επισκεψιμότητα που αποστέλλεται στον ιστότοπο του διαφημιστή. Αυτό είναι μέρος του προγράμματος Affiliate marketing.

Το Affiliate marketing είναι η διαδικασία μάρκετινγκ μέσω της οποίας μια θυγατρική κερδίζει μια προμήθεια για μάρκετινγκ προϊόντων ή υπηρεσιών για άλλο άτομο ή εταιρεία. Η θυγατρική απλώς αναζητά ένα συγκεκριμένο προϊόν, στη συνέχεια προωθεί αυτό το προϊόν και κερδίζει ένα μέρος του κέρδους από κάθε πώληση. Οι πωλήσεις παρακολουθούνται μέσω συνδέσμων συνεργατών από τον έναν ιστότοπο στον άλλο.

Το Affiliate marketing λειτουργεί διαιρώντας τις απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της δημιουργίας ενός προϊόντος σε πολλά μέρη. Συμπληρώνει τις ικανότητες πολλών ατόμων για μια πιο αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ, ενώ παρέχει στους συνεισφέροντες μερίδιο του κέρδους. Τρία διαφορετικά μέρη εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία: Ο πωλητής και οι δημιουργοί προϊόντων, η θυγατρική ή ο διαφημιστής και ο καταναλωτής.

Το Affiliate marketing είναι μια γρήγορη και οικονομικά αποδοτική μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα χωρίς τον κόπο να πουλήσετε πραγματικά ένα προϊόν. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για άτομα που θέλουν να εργαστούν στο διαδίκτυο και να αυξήσουν το εισόδημά τους. Πώς λοιπόν πληρώνεται μια θυγατρική αφού συνδέει τον πωλητή με τον καταναλωτή; Ο καταναλωτής δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσει το προϊόν για τη θυγατρική για να λάβει προμήθεια. Η συνεισφορά της Affiliate marketing στις πωλήσεις του πωλητή μετράται διαφορετικά ανάλογα με το πρόγραμμα συνεργατών. Η Affiliate marketing πληρώνεται με διάφορους τρόπους: Πληρωμή ανά πώληση, πληρωμή ανά κλικ και πληρωμή ανά δυνητικό πελάτη.

 

Πώς μπορώ να προωθήσω τους συνδέσμους Affiliate marketing μου;

Αν ελέγξετε το aThemes, θα διαπιστώσετε ότι είναι μια εταιρεία που δημοσιεύει θέματα WordPress και πουλά θέματα WordPress κ.λπ.

Χρησιμοποιώ αυτόν τον ιστότοπο για την προώθηση Affiliate marketing, επομένως έχω συμπεριλάβει έναν σύνδεσμο προώθησης για μένα σε αυτόν τον ιστότοπο που λέει "Λάβετε ένα δωρεάν eBook". Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα ανοίξει η προσφορά συνεργάτη μου στο ClickBank. Με αυτόν τον τρόπο, προωθώ τον σύνδεσμο συνεργάτη μου σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας απλώς μια τεχνική που ονομάζεται "Σελίδες επικάλυψης" ή "Σύνδεσμοι επικάλυψης".

promote affiliate

 

Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να λάβω τον σύνδεσμο Affiliate marketing, τον οποίο στην περίπτωσή μου θα χρησιμοποιήσω το Impact.com ως παράδειγμα. Είναι ένα δίκτυο συνεργατών όπως το ClickBank, το CJ Affiliate ή το JVZoo. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο Affiliate της επιλογής σας, μπορείτε ακόμη και να προωθήσετε τον δικό σας ιστότοπο ή οτιδήποτε θέλετε.

Έτσι, στο παράδειγμά μου, θα προωθήσω ένα προϊόν Envato από το ThemeForest που είναι ένα θέμα WordPress ή ένα πρότυπο html ή πρότυπο ιστότοπου. Μπορείτε απλά να μεταβείτε στο Google και να κάνετε αναζήτηση ως παράδειγμα για τα 10 κορυφαία θέματα του WordPress. Αυτό που έκανα πρώτα είναι να αποκτήσω έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο όπου μπορώ να προωθήσω την προσφορά μου. Ο ιστότοπος που χρησιμοποίησα είναι το aThemes, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CodeMap ή όποιον ιστότοπο θέλετε.

Untitled design

 

 Μόλις λάβετε τον σύνδεσμό σας απλά ανοίξτε τον και θα έχετε τώρα μια πλήρη ανάρτηση ιστολογίου. Επομένως, θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον ιστότοπο για να προωθήσω τους συνδέσμους μου αντιγράφοντας τη διεύθυνση URL του ιστότοπου ή του άρθρου-στόχου.

Πώς να αποκτήσετε ένα εργαλείο Overlay Link ή ένα εργαλείο επικάλυψης σελίδας;

Έχουμε πολλές επιλογές, μια από τις καλύτερες ονομάζεται Sniply ή Snip.ly. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου για να δημιουργήσετε απλώς ένα νέο απόσπασμα. Μετά από αυτό, θα αντιγράψω τη διεύθυνση URL του ιστότοπου προορισμού, θα την επικολλήσω εκεί και θα κάνω κλικ στο Create a Snip. Θα σας μεταφέρει στον δημιουργό του συνδέσμου.

Στη συνέχεια θα σας δείξει τον ιστότοπο και πού μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL. Εκεί θα βάλετε τον σύνδεσμο affiliate και στη συνέχεια θα κάνετε κλικ στο απόσπασμα. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να αντιγράψετε. Όταν το ανοίξετε, θα δείτε ότι είναι ο σύνδεσμός μου εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο. Με αυτόν τον τρόπο προώθησα τον σύνδεσμο affiliate μου.

sniply

 

Άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Τώρα, αν επιστρέψετε στο Sniply στην τιμολόγηση, θα δείτε ότι η φθηνότερη τιμή είναι για 29 $ το μήνα για 5.000 κλικ. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο δαπανηρό για αρχάριους. Θα σας δείξω λοιπόν τώρα δύο άλλες επιλογές που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αντί για αυτήν την υπηρεσία.

Επιλογή 1: https://linkshort.eu/

Εάν μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο και ελέγξετε την τιμολόγηση, θα παρατηρήσετε ότι είναι μόνο 5,99€ για 1.000.000 Clicks, κάτι που είναι πολύ φθηνότερο. Εάν με ακολουθείτε, θα ξέρετε ότι αυτή η υπηρεσία είναι δική μου, αλλά δεν είναι μια υπηρεσία που ανέπτυξα ο ίδιος. 

€ 5.99/MO 

  • Premium Features
  • Unlimited URLs allowed
  • 1000000 Clicks per month
  • Geotargeting
  • Unlimited Team Member
  • Bundles & Link Rotator
  • URL Customization
  • No Advertisements

 linkshort

 

 Επιλογή 2: CodeCanyon

 

Εάν μεταβείτε τώρα στο CodeCanyon.net και αναζητήσετε το premium URL shortener,, θα βρείτε ένα σενάριο που κοστίζει 33 $.

Απλώς το αγόρασα από εκεί, το φιλοξένησα και τώρα έχω τη δική μου επιχείρηση παρέχοντας αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο!  Ξεκινήσετε μια επιχείρηση SAAS (Software As A Service) από το σπίτι σας σε λίγες ώρες.

 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες