Πώς να βρείτε ιστότοπους με Low Domain Authority για γρήγορη κατάταξη στο Google (2022) - MC-EDUCATE

Πώς να βρείτε ιστότοπους με Low Domain Authority για γρήγορη κατάταξη στο Google (2022)

pws_na_breite_istotopous_arxis_xamilou_tomea_gia_grigori_katataksi_sto_google_2022

Δεν είναι μυστικό ότι οι ιστότοποι High Domain Authority (DA) κατατάσσονται καλύτερα σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Τι γίνεται όμως αν μόλις ξεκινάτε με έναν ιστότοπο με χαμηλό DA; Λοιπόν, μαθαίνετε πώς να βρίσκετε ιστότοπους αρχής χαμηλού τομέα.

 

Τους αποκαλώ ιστοσελίδες πύλης (Gateway)! Και μετά, πρέπει να δημιουργήσετε μια καλύτερη έκδοση με ισχυρό περιεχόμενο και πολλά άλλα. 

Αλλά πρώτα, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν οι DA, PA, DR και το PageRank της Google!

Μετρήσεις αρχής: DA, PA, DR, CF, PageRank ενός ιστότοπου

Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google κατατάσσουν τις ιστοσελίδες με βάση την ποιότητα του περιεχομένου. Επειδή υπάρχουν δισεκατομμύρια ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο, η Google πρέπει να χρησιμοποιήσει πολλούς παράγοντες για να τις κατατάξει . Ένα από αυτά είναι το PageRank, το οποίο εφευρέθηκε το 1998.

Το PageRank της Google είναι ένας αλγόριθμος ανάλυσης συνδέσμων που χρησιμοποιεί συνδέσμους σε ιστοσελίδες ως ψήφους. Είναι ένας τρόπος μέτρησης της σημασίας ή της εξουσίας των ιστοσελίδων.

Google-PageRank-1024x462.png

Όσο πιο σημαντική είναι η ιστοσελίδα, τόσο περισσότερους συνδέσμους θα έχει από άλλους ιστότοπους. Ωστόσο, λαμβάνει υπόψη και πολλούς άλλους παράγοντες. Το σημερινό PageRank είναι πολύ πιο περίπλοκο.

Η Google εργάζεται σε κάτι πιο σημαντικό τώρα. Γι' αυτό άφησαν τις πατέντες του PageRank να λήξουν το 2019. Αλλά η βιομηχανία ήταν έτοιμη να υιοθετήσει νέες μετρήσεις δημιουργίας συνδέσμων και αυθεντιών.

Αυτά είναι το Domain Authority (DA), το Page Authority (PA), το TrustRank (TR), το Citation Flow (CF) και το Domain Rating (DR). Δεν επηρεάζονται ούτε εγκρίνονται από τις ενημερώσεις της Google. Και χρησιμοποιούν κυρίως συνδέσμους ως παράγοντα κατάταξης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις μετρήσεις για να μετρήσετε την εξουσία του ιστότοπου που έχετε στη διάθεσή σας.

Moz Domain Authority (DA) & Page Authority (PA) ενός ιστότοπου

Το Domain Authority είναι μια βαθμολογία κατάταξης μηχανών αναζήτησης που αναπτύχθηκε από τη Moz και προβλέπει πόσο καλά θα καταταχθεί ένας ιστότοπος στα SERP.

Moz-DA-SEO-Link-Analysis-Tool-1-1024x482.png

Μια βαθμολογία Domain Authority κυμαίνεται από ένα έως 100, με υψηλότερες βαθμολογίες που αντιστοιχούν σε μια πιο αξιοσημείωτη ικανότητα κατάταξης. Το Page Authority (PA) είναι μια βαθμολογία που αναπτύχθηκε από τη Moz και προβλέπει την ισχύ μιας συγκεκριμένης σελίδας.

Το DA και το PA αποτελούν μέρος του Εργαλείου Link Explorer της Moz . Αλλά μπορείτε επίσης να τα ελέγξετε εγκαθιστώντας ένα Moz Bar. Θα σας βοηθήσω να το κάνετε αργότερα σε αυτό το άρθρο. Ας επικεντρωθούμε στις μετρήσεις που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία SEO στις μέρες μας.

Αξιολόγηση τομέα Ahrefs (DR)

Το Domain Rating (DR) είναι μια μέτρηση που αναπτύχθηκε από την Ahrefs. Προβλέπει πόσο ισχυρός είναι ένας ιστότοπος όσον αφορά τα backlinks. Μια βαθμολογία Ahrefs DR κυμαίνεται από ένα έως 100, με υψηλότερες βαθμολογίες που αντιστοιχούν σε μεγαλύτερη ικανότητα κατάταξης.

Ahrefs-Domain-Rating.png

Majestic TrustFlow (TF) & CitationFlow (CF) ενός ιστότοπου

Το Trust Flow (TF) είναι ο δείκτης της Majestic που αναλύει και δείχνει την αξιοπιστία ενός ιστότοπου με βάση την ποιότητά του. Η ροή παραπομπών (CF) είναι η μέτρησή τους για τη μέτρηση του αριθμού των συνδέσμων σε έναν ιστότοπο χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ποιότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε ότι αυτές οι μετρήσεις δεν είναι 100% ακριβείς. Κοιτάξτε τον Ken Mcgaffin που εξηγεί το TF και το CF ενός ιστότοπου σε αυτό το βίντεο:

Αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμο να μετράτε την εξουσία ενός ιστότοπου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μετρήσεις για να βρείτε ιστοτόπους χαμηλής αυθεντίας τομέα που μπορείτε να κατατάξετε γρήγορα στο Google!

Πώς ανταγωνίζονται οι ιστότοποι με χαμηλή αρχή τομέα;

Πρέπει να είστε πολύ στρατηγικοί όταν ξεκινάτε και να έχετε έναν ιστότοπο με χαμηλό DA, επειδή δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείτε τοποθεσίες υψηλής εξουσίας στον κλάδο σας.

Οι ιστότοποι με τοποθεσίες χαμηλού DA μπορούν να ανταγωνιστούν με άλλους ιστότοπους με χαμηλό DA.

Βγάζει νόημα αυτό? Φυσικά, το κάνει.

Και στη συνέχεια, σταδιακά, μπορείτε να χτίσετε την αυθεντία του ιστότοπού σας ακολουθώντας μεθόδους SEO λευκού καπέλου. Θα σας βοηθήσει να κατατάξετε καλύτερα στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.

Γιατί να βρίσκετε ιστοτόπους χαμηλού DA σημαντικούς για εσάς;

Η Google δεν αποκαλύπτει όλους τους παράγοντες κατάταξής της . Αν και οι σύνδεσμοι είναι ένα από τα πιο σημαντικά σήματα κατάταξης, υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες.

Επομένως, εάν ένας ιστότοπος με χαμηλό DA κατατάσσεται για λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να κατατάξετε, σημαίνει ότι έχει κάτι άλλο για να απολαύσει την κατάταξη. Και σημαίνει επίσης ότι ο ιστότοπός σας με χαμηλό DA μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτούς τους παράγοντες.

Απλά πρέπει να είσαι καλύτερος από τους ανταγωνιστές σου! Και αυτό δεν είναι δύσκολο αν προσφέρετε μεγαλύτερη αξία και καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα βρείτε τις απαντήσεις τους. Προς το παρόν, ας αρχίσουμε να βρίσκουμε τοποθεσίες χαμηλού DA στη θέση σας.

Πώς να βρείτε ιστοτόπους αρχής χαμηλού τομέα στη θέση σας;

Σε αυτήν τη διαδικασία 6 βημάτων, μπορείτε να βρείτε γρήγορα ιστότοπους με χαμηλά DA στη θέση σας, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε τις ίδιες λέξεις-κλειδιά για τις οποίες κατατάσσονται.

Θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό γρήγορα και ξεκάθαρα, καθώς και τα βασικά μου κριτήρια, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο εργασίας.

1/ Εγκαταστήστε την επέκταση Moz Bar στο Chrome και καρφιτσώστε την.

Αρχικά, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την επέκταση MozBar στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome.

Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Μεταβείτε στο Google Chrome Web Store.
  • Αναζητήστε το "Moz" στις "Επεκτάσεις".
  • Και πατήστε το κουμπί "Προσθήκη στο Chrome".

MozBar-Chrome-Extension-1024x483.png

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας. Μεταβείτε στο "Περισσότερα εργαλεία" και μετά στο "Επεκτάσεις". Εντοπίστε το MozBar και κάντε κλικ στο εικονίδιο pin για να καρφιτσώσετε το MozBar στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πανεύκολο!

2/ Συνδεθείτε στον Δωρεάν λογαριασμό σας Moz ή δημιουργήστε έναν νέο

Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Moz, δημιουργήστε έναν εδώ. Είναι δωρεάν και χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να εγγραφείτε. Μετά από αυτό, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Moz. Βεβαιωθείτε ότι το εικονίδιο του MozBar δείχνει το χρώμα της μάρκας που υποδεικνύει ότι είστε έτοιμοι.

3/ Ξεκινήστε να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών

Εισαγάγετε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί που σχετίζεται με τη θέση σας στο δωρεάν για πάντα Εργαλείο έρευνας της google . Για παράδειγμα, έψαξα "πεζοπορία για αρχάριους".

Και έδειξε ότι η δυσκολία κατάταξης είναι μέτρια για αυτήν τη λέξη-κλειδί. Έδειξε όμως και περισσότερες λέξεις-κλειδιά με χαμηλή δυσκολία. Ένα από αυτά ήταν «συμβουλές ασφάλειας πεζοπορίας για αρχάριους».

Τώρα είναι η ώρα να ελέγξετε την αρχή του Domain της κατάταξης του ιστότοπου για αυτήν τη λέξη-κλειδί.

4/ Ελέγξτε το Domain Authority των 10 κορυφαίων ιστοτόπων κατάταξης

Ο έλεγχος του DA των ιστότοπων που κατατάσσονται στα SERP είναι εύκολος με το MozBar. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αναζητήσετε τη λέξη-κλειδί σας στο google. Και κοιτάξτε τη μικρή γραμμή κάτω από τη μετα-ετικέτα κάθε ιστότοπου. Θα σας δείξει το DA & PA αυτού του ιστότοπου.

MozBar-Chrome-Results.png

5/ Ορίστε τα κριτήριά σας για την εύρεση λέξεων-κλειδιών

Πρέπει να έχετε ένα σύνολο κριτηρίων για την εύρεση ιστότοπων χαμηλού DA και λέξεων-κλειδιών με χαμηλό KD (Δυσκολία λέξης-κλειδιού). Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια όταν βρίσκετε νέες λέξεις-κλειδιά αργότερα.

Εδώ είναι τα βασικά μου κριτήρια

  • Η δυσκολία λέξεων-κλειδιών θα πρέπει να είναι χαμηλή στο Εργαλείο έρευνας λέξεων -κλειδιών H-Supertools .
  • Ο μηνιαίος όγκος αναζήτησης θα πρέπει να είναι περίπου 500 ή περισσότερο.
  • Και το DA για την κατάταξη ιστοτόπων για αυτές τις λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να είναι μικρότερη από 30.

Ή το DA αυτών των τοποθεσιών θα πρέπει να είναι ίσο ή μικρότερο από το DA του ιστότοπού σας.

Φυσικά, μπορείτε να ορίσετε τα κριτήριά σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι ρεαλιστικές, ώστε να μην χάσετε καμία εξαιρετική ευκαιρία για λέξεις-κλειδιά.

6/ Συλλέξτε περισσότερες λέξεις-κλειδιά χαμηλού ανταγωνισμού με ιστότοπους χαμηλού PA και DA

Κάντε μια λίστα με όλες τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε. Και μετά ξεκινήστε να γκουγκλάρετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά μία προς μία. Σημειώστε τους ιστότοπους DA κάτω των 30 ή 20 που κατατάσσονται στην κορυφή. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια φιλτραρισμένη λίστα λέξεων-κλειδιών.

Επαναλάβετε τη διαδικασία και δώστε προτεραιότητα στις λέξεις-κλειδιά με τοποθεσίες χαμηλού DA & PA. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βρείτε γρήγορα τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για στόχευση και να αρχίσετε να κατατάσσεστε γρήγορα στο Google.

7/ Ξεκινήστε να δημιουργείτε καλύτερο περιεχόμενο για κατάταξη στο Google Fast

Οι σύνδεσμοι είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης, χωρίς αμφιβολία. Αλλά αν δεν θέλετε να καταβάλετε προσπάθεια για τη μη αυτόματη δημιουργία συνδέσμων, μπορείτε να κατατάξετε με ποιοτικό περιεχόμενο.

Εάν βρείτε ιστοτόπους αυθεντιών χαμηλού τομέα και δημιουργήσετε περιεχόμενο για να τους στοχεύσετε, θα βρείτε γρήγορα θετικά αποτελέσματα.

Τι κάνει το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας;

Το περιεχόμενο είναι υψηλής ποιότητας εάν είναι αναγνώσιμο, ελκυστικό και παρέχει μοναδικές πληροφορίες στους αναγνώστες. Επίσης, θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί για μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Α. Ευανάγνωστο και συναρπαστικό

Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να είναι ευανάγνωστο και αρκετά ελκυστικό ώστε να κρατά τους αναγνώστες σας κολλητούς μέχρι το τέλος.

Β. Ενδελεχής Έρευνα & Μοναδικές Ενοράσεις

Θα πρέπει να εκτιμά τους αναγνώστες σας διδάσκοντάς τους κάτι νέο ή βοηθώντας τους να λύσουν τα προβλήματά τους.

Γ. Καλά βελτιστοποιημένο για κατάταξη

Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να είναι καλά βελτιστοποιημένο για τη λέξη-κλειδί-στόχο. Αλλά μην βάζετε λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας αφύσικα. Χρησιμοποιήστε επικεφαλίδες H2 & H3 και κουκκίδες για να αναλύσετε το περιεχόμενό σας και να το κάνετε εύκολο στην ανάγνωση.

Generate-Content-Ideas.webp

Και χρησιμοποιήστε σχετικές λέξεις-κλειδιά σε όλη την ανάρτησή σας για να υποδείξετε στην Google ότι το περιεχόμενό σας είναι σχετικό με αυτήν τη λέξη-κλειδί.

Εκτός από την ποιότητα, μπορεί να θέλετε να εστιάσετε και στην ποσότητα. Πρέπει να γράφετε γρήγορα αναρτήσεις ιστολογίου για να στοχεύσετε περισσότερες λέξεις-κλειδιά για να αυξήσετε την εξουσία και την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Αυτό είναι όλο για αυτό το τμήμα.

Επιστρέφοντας στην αρχή τομέα, μπορείτε να ελέγξετε το DA οποιουδήποτε ιστότοπου χρησιμοποιώντας το MozBar. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα εργαλεία ελέγχου αρχής ιστότοπου. Ας τους γνωρίσουμε τώρα.

Κορυφαίοι έλεγχοι αρχής τομέα στην αγορά αυτήν τη στιγμή

Κανένας έλεγχος αρχής τομέα δεν είναι ακριβής 100%. Αλλά είναι αρκετά κοντά για να σας δώσουν μια καλή ιδέα για την εξουσία του ιστότοπου.

Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους ελέγχους αρχής τομέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  • MozBar (Καλύτερο συνολικά)
  • Έλεγχος «Αυθεντίας» ιστότοπου της Ahrefs
  • Το 100% Δωρεάν Έλεγχος Επιστροφής του SEO Analyzer
  • ΙστότοποςSEOChcker's DA Checker

Και η λίστα συνεχίζεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία για να ελέγξετε την εξουσία ενός ιστότοπου. Προτιμώ το MozBar γιατί είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση. Αλλά μη διστάσετε να δοκιμάσετε άλλα εργαλεία αν θέλετε.

Συχνές ερωτήσεις για Αρχή Τομέα ή Αξιολόγηση Τομέων Ιστοτόπων (2022)

Ώρα για μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αρχή τομέα ή τη βαθμολογία τομέα των ιστότοπων.

1/ Πώς υπολογίζεται η Αρχή Τομέα (DA) ενός ιστότοπου;

Το DA του Moz υπολογίζεται βάσει πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των τομέων σύνδεσης και του συνολικού αριθμού των backlinks. Είναι μια λογαριθμική βαθμολογία από 0-100 που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της ισχύος κατάταξης ενός ιστότοπου με την πάροδο του χρόνου. Διαβάστε περισσότερα για το Moz DA εδώ .

2/ Τι είναι μια καλή αρχή τομέα;

Η αρχή του τομέα είναι σχετική. Μια τοποθεσία με DA 30 μπορεί να θεωρηθεί λογική σε μια θέση, ενώ μια τοποθεσία με DA 50 σε μια άλλη. Αλλά ένα DA από 50 και πάνω θεωρείται καλό αν μιλάμε για γενικές θέσεις.

Domain-Authority-API-at-RapidAPI.png

Και ένα site με DA 60 και πάνω θεωρείται πολύ καλό. Φυσικά, όσο πιο ψηλά, τόσο το καλύτερο. Αλλά αν ψάχνετε για έναν καλό ιστότοπο DA για στόχευση, πρέπει να συγκεντρώσετε λιγότερους από 30 ή 20 ιστότοπους DA για γρήγορα αποτελέσματα.

3/ Πώς να αυξήσετε την εξουσία τομέα ενός ιστότοπου;

Μπορείτε να αυξήσετε το DA του ιστότοπού σας βελτιώνοντας την ποιότητα και την ποσότητα του περιεχομένου σας, αποκτώντας backlinks υψηλής ποιότητας από άλλους ιστότοπους και βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε το DA του SaaS και διαφορετικών τύπων ιστότοπων. 

4/ Μπορούν οι μικροί ιστότοποι με χαμηλή αρχή τομέα να ξεπεράσουν την κατάταξη μεγάλων τοποθεσιών;

Μικροί ιστότοποι με χαμηλό DA μπορούν να ξεπεράσουν τους μεγάλους ιστότοπους με υψηλό DA παράγοντας καλύτερο περιεχόμενο από τους ιστότοπους πύλης. Οι ιστότοποι πύλης είναι αυτοί με χαμηλό DA που κατατάσσονται για λέξεις-κλειδιά στη θέση σας. Γι' αυτό πρέπει να βρείτε το συντομότερο δυνατόν ιστοτόπους αρχών χαμηλού τομέα!

5/ Οι μεγάλοι ιστότοποι κυριαρχούν στα αποτελέσματα αναζήτησης Google;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μεγάλοι ιστότοποι κυριαρχούν στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μικροί ιστότοποι δεν μπορούν να τους ξεπεράσουν. Με τη σωστή στρατηγική SEO, κάθε ιστότοπος μπορεί να καταταχθεί ψηλά στο Google ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το DA.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εστιάσετε στη δημιουργία καλύτερου περιεχομένου από τους ανταγωνιστές σας. Και να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας είναι λίγο πιο μπροστά από εσάς, όχι πολύ μπροστά.

6/ Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του DR και του DA ενός ιστότοπου;

Μια μέτρηση αξιολόγησης τομέα (DR) χρησιμοποιείται από την Ahrefs για τον υπολογισμό της ισχύος του προφίλ backlink ενός ιστότοπου. Είναι παρόμοιο με το DA αλλά όχι το ίδιο.

Το DA είναι μια μέτρηση που χρησιμοποιείται από τη Moz για την παρακολούθηση της ισχύος κατάταξης ενός ιστότοπου. Βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης τομέων και ενός συνολικού αριθμού backlinks.

7/ Μπορεί να μειωθεί η αρχή τομέα Moz;

Ναι, η εξουσία τομέα Moz μπορεί να μειωθεί. Η βαθμολογία DA σας μπορεί να μειωθεί εάν λάβετε πολλά backlinks χαμηλής ποιότητας ή χάσετε μερικά backlinks υψηλής ποιότητας. Και υπόκειται σε αλλαγές λόγω των ενημερώσεων αλγορίθμου Moz DA .

8/ Πώς να ελέγξετε την Αρχή τομέα ενός ιστότοπου;

Μπορείτε να ελέγξετε την αρχή τομέα ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας το MozBar (μια δωρεάν επέκταση του Google Chrome). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία ελέγχου αρχής ιστότοπου όπως το Ahrefs, το Majestic και το SEO Analyzer .

Ολοκλήρωση: Βρείτε ιστότοπους αρχής χαμηλού τομέα για γρήγορη κατάταξη

Η αρχή τομέα είναι μια μέτρηση που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της ισχύος κατάταξης ενός ιστότοπου. Ένας ιστότοπος με υψηλό DA είναι πιο πιθανό να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Για να βρείτε τοποθεσίες χαμηλού DA στη θέση σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του MozBar Chrome. Αφού το ενεργοποιήσετε, μπορείτε να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών στο Google. Και κάτω από κάθε αποτέλεσμα, θα βρείτε τα PA και DA του ιστότοπου που κατατάσσεται.

Εστιάστε στη δημιουργία καλύτερου περιεχομένου από τους ανταγωνιστές σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες