Τι είναι το EPL Affiliate Marketing: Πώς να κερδίσετε χρήματα με αυτό - MC-EDUCATE

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - DIGITAL MARKETING, SEO

Make Money Online

Τι είναι το EPL Affiliate Marketing: Πώς να κερδίσετε χρήματα με αυτό

Τι είναι το EPL Affiliate Marketing

Τα επιπλέον χρήματα δεν βλάπτουν κανέναν, έτσι δεν είναι;

Σε αυτήν την εποχή του Διαδικτύου, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να κερδίσουν χρήματα μέσω Διαδικτύου.
Το Affiliate Marketing είναι ένα από αυτά. Αλλά έχει πολλούς τύπους,
ένας από αυτούς earns per lead (EPL) affiliate marketing. Οι διαφημιστές και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων το αποκαλούν μάρκετινγκ πληρωμής ανά πελάτη pay-per-lead marketing.

Τι είναι το Affiliate Marketing EPL; Πώς να κερδίσετε χρήματα με το μάρκετινγκ PPL; Θα βρείτε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλές άλλες. Μου αρέσει αυτό το είδος μάρκετινγκ επειδή οι αναγνώστες σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να πληρώσουν για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία.

Είναι ένα συμβάν μετατροπής χωρίς μετρητά, επειδή ένας υποψήφιος πελάτης μπορεί να είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες δημογραφικές πληροφορίες. Γι' αυτό μπορεί να είναι μια γρήγορη μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε τον κίνδυνο να διαφημίσετε τη fraudulent deal.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τα βασικά και μετά θα προχωρήσουμε στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

 

Τι είναι το EPL affiliate marketing?

Το EPL affiliate marketing προωθεί ή εμπορεύεται το προϊόν κάποιου και λαμβάνει προμήθεια ανά πελάτη. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να πληρώσουν ούτε μια δεκάρα. Ο διαφημιστής ή η επιχείρηση πληρώνει μόνο για δυνητικούς πελάτες.

Το EPL (Κερδίστε ανά δυνητικό πελάτη) είναι επίσης γνωστό ως CPA (Κόστος ανά ενέργεια) επειδή χρειάζεστε κάποια ενέργεια από το κοινό σας για να κερδίσετε μια προμήθεια. Είναι ένα μοντέλο για να προωθήσετε ένα κανάλι, έναν ιστότοπο, ένα μάθημα ή ένα προϊόν και να κάνετε τους ανθρώπους να εγγραφούν.

4 βήματα για να κερδίσετε χρήματα με το EPL Affiliate Marketing:

Με κάθε εγγραφή, κερδίζετε ένα κλάσμα του ποσού. Ακούγεται αρκετά εύκολο; Αλλά δεν είναι! Για να κερδίσετε χρήματα με αυτό το μοντέλο επιχείρησης affiliate marketing, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  1. Επιλέξτε το σωστό προϊόν
  2. Δημιουργήστε τον Affiliate link Σύνδεσμο Συνεργατών
  3. Εγγραφείτε στο EPL Affiliate Marketing Program
  4. Προσφέρετε την Αξία και προωθήστε το Προϊόν

Τώρα είναι η ώρα να μελετήσετε αυτά τα βήματα λεπτομερώς. Για αυτό, συνεχίσετε να διαβάζετε την ανάρτηση.

Πραγματικό παράδειγμα για το πώς κερδίζω χρήματα με το EPL Affiliate Marketing

Όλα τα άρθρα βασίζονται σε πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες και πειράματα. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ τα κέρδη μου με το EPL Affiliate Marketing για αυτόν τον μήνα. 28/02/2022 635,00 €

Αλλά ξεχάστε τα κέρδη μου και επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τα καταφέρετε. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι προκλητικό αλλά και πρακτικό. Για παράδειγμα, εάν προωθήσετε το Grammarly, θα πληρωθείτε 0,20 $ ανά δωρεάν εγγραφή.

 Grammarly Affiliate Program Rate

Ένα παρόμοιο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για να ελέγχετε αμέσως τη γραμματική σας είναι το λογισμικό Ginger. Σας πληρώνει μισό δολάριο για δωρεάν εγγραφή. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν μετρητά στο τέλος του πελάτη. Το SEMRush προσφέρει 10 $ ανά πελάτη στο SaaS του. Δεν είναι τεράστιο;

EPL affiliate marketing with SEMRush 

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο προϊόν θέλετε. Αλλά στη μελέτη περίπτωσης μου, έχω πάει με το πρόγραμμα Affiliate Marketing Grammarly.

 

1. Επιλέξτε το σωστό προϊόν

 

Το καλύτερο πράγμα για το EPL είναι ότι δεν χρειάζεται να πουλήσετε ένα προϊόν. θα χρειαστεί μόνο να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες. Αυτοί οι υποψήφιοι πελάτες μπορεί να είναι εγγραφές, υποβολές φορμών, συνδρομητές σε ενημερωτικά δελτία κ.λπ.

Λοιπόν, ποιο προϊόν θα ήταν τέλειο για εσάς; Σκεφτείτε τα παρακάτω για να βρείτε τι νιώθετε άνετα:

Ακολουθήστε το πάθος ή το ενδιαφέρον σας:


Λάβετε υπόψη σας σε ποια θέση εντοπίζετε το ενδιαφέρον σας ή τι τύπο ιστολογίου, καναλιού ή σελίδων κοινωνικών μέσων διαθέτετε. Πάντα να προτιμάτε το προϊόν που συνδέεται με τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας, τη γραφή και γενικά με τη θέση σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα άλλο ιστολόγιο αποκλειστικά για το κοινό-στόχο θυγατρικών.

Παρακολούθηση της ζήτησης του προϊόντος:

Ο κύριος στόχος μας είναι να κερδίσουμε χρήματα, αλλά πώς μπορείτε να προωθήσετε ένα προϊόν εάν οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το όνομα; Ας μην το κάνουμε λοιπόν. Αντίθετα, επιλέξτε ένα προϊόν που παρέχει ποιότητα, λύνει ένα πρόβλημα ή διασκεδάζει τους ανθρώπους.

Η ζήτηση για το προϊόν είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Εάν τα άτομα δεν ενδιαφέρονται για την κοινή σας προσφορά, δεν θα γίνουν οι εγγραφές που αναζητάτε.

Επιλέξτε τα προϊόντα που ευθυγραμμίζονται με το κοινό σας:

Όταν επιλέγετε το πρόγραμμα συνεργατών, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας.

Για παράδειγμα, το κοινό-στόχος σας θα είναι bloggers, συγγραφείς, φοιτητές ή ελεύθεροι επαγγελματίες, αν θέλετε να προωθήσετε το Grammarly.

Σημείωση: Όσο ευρύτερο είναι το κοινό-στόχος, τόσο ευρύτερη είναι η αγορά και η πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα.

Δείτε τα Commission:

Τελικά, όλα καταλήγουν στα χρήματα. Αναζητήστε ένα πρόγραμμα που δίνει το 20-30% του μεριδίου. Αν και θα εργαστείτε σκληρά για την προώθηση, τις λήψεις ή τη δημιουργία δυνητικών πελατών, το μόνο που χρειάζεστε στο τέλος είναι πένες για να νιώσετε ευτυχισμένοι και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Τώρα που ξέρετε ότι το προϊόν πρέπει να σχετίζεται με τη θέση, τη ζήτηση, το κοινό-στόχο και την προμήθεια σας, ας προχωρήσουμε.

2. Sign Up for EPL Affiliate Marketing Program

Χρειάζεστε προγράμματα που προσφέρουν προσφορές EPL ή PPL. Αλλά πρέπει να τα επιλέξετε προσεκτικά. Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν συνήθως πολλές προσφορές και οδηγούς για το πώς να ξεκινήσετε. Οργανώνετε την επιχείρηση Affiliate Marketing EPL εν κινήσει με τα προγράμματα.

Επιλέξτε από τα καλύτερα προγράμματα Affiliate Marketing EPL
Υπάρχουν πολλά προγράμματα στον κόσμο που προσφέρουν προγράμματα EPL ή PPL. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα προγράμματα EPL ή PPL διαφέρουν ως προς την ευκολία χρήσης και την ικανότητά τους να παράγουν αποτελέσματα.

Αυτά είναι μερικά από τα κορυφαία προγράμματα Affiliate Marketing EPL PPL:

  • CJ
  • ShareASale
  • Grammarly
  • MaxBounty
  • PeerFly
  • CPATrend
  • ClickFunnels EPL Affiliate Program
  • Grammarly Affiliate Marketing
  • Paychex PPL Affiliate Program
  • National Debt Relief Program
  • IdentityIQ Affiliate Program
  • Acorns Affiliate Program
  • Buildium Affiliate Program
  • Hiscox Affiliate Program
  • Petplan Affiliate Program

 

Διαβάστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις αυτών των Προγραμμάτων


Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτούς τους όρους και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε όλα όσα υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε. Διαφορετικά, μπορεί να βρεθείτε σε μπελάδες.

Εγγραφείτε στο EPL Affiliate Marketing Program

Η εγγραφή στα αγαπημένα σας προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών EPL είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο του προγράμματος και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εκεί. Στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας και είστε έτοιμοι.

Επιλέξτε την Τέλεια Προσφορά για Προώθηση

Όταν ψάχνετε για προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών EPL, επιλέξτε τη σωστή συμφωνία. Υπάρχουν τόνοι απατεώνων στον κόσμο. Και όλοι πουλάνε σχεδόν οτιδήποτε.

Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα προϊόν. Και βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι το αγαπούν ήδη. Διαφορετικά, θα είναι καταστροφικό για εσάς.

Εάν έχετε επιλέξει ShareASale

  • Go to merchants
  • Click on ‘Modify Search'
  • And choose ‘Per Lead (CPA)' deals

Το ShareASale θα φιλτράρει όλα τα προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών που προσφέρουν κέρδη ανά δυνητικό πελάτη.

Αφού εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα, χρειάζεστε έναν σύνδεσμο συνεργατών για να παρακολουθείτε τις πωλήσεις και τις προμήθειες σας.

Είστε ένα βήμα μακριά από το να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αφού επιλέξετε το προϊόν ή τον ιστότοπο, είναι ώρα για δημιουργία συνδέσμων.

  1. Πρώτα συνδεθείτε στο πρόγραμμα συνεργατών ShareAsale
  2. Βρείτε "εμπόρους" και μετά "Προγράμματα EPL".

Θα έχετε μια λίστα με όλους τους ιστότοπους που παρέχουν επιλογές συνεργατών EPL. Επιλέξτε τα προϊόντα σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στα δίκτυα συνεργατών της CJ. Σε αυτόν τον ιστότοπο:

  1. Αναζητήστε το "επιθυμητό προϊόν" στο δίκτυο CJ
  2. Αντιγράψτε και αποθηκεύστε τους συνδέσμους συνεργατών σας

Εδώ πάτε, είστε κάτοχος αυτών των συνδέσμων θυγατρικών και τυχόν δυνητικοί πελάτες που δημιουργούνται από αυτούς τους συνδέσμους θα σας δώσουν κάποια χρήματα.

Δείτε πώς δημιουργείτε τον σύνδεσμο συνδεδεμένης εταιρείας EPL στο ShareASale:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ShareASale
  • Αναζητήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα (Grammarly στην περίπτωσή μου)
  • Κάντε κλικ στο «Λήψη συνδέσμων»

 

Και θα βρείτε πολλά πανό και συνδέσμους προς αυτά. Αλλά μην αντιγράψετε τους συνδέσμους που δίνονται εκεί. Αντίθετα, κάντε κλικ στο σύμβολο </> για να λάβετε τον κωδικό.

Αντιγράψτε τον σύνδεσμο από την ετικέτα Ahrefs, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης.

Get affiliate link on share a sale

 Αποθηκεύστε τον σύνδεσμο κάπου όπως στο Σημειωματάριο. Αυτός είναι ο σύνδεσμος Affiliate Marketing EPL 

Για το Impact, μπορείτε να μεταβείτε στο "My Brands" στο "Brands" και να επιλέξετε μια επωνυμία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Δημιουργία συνδέσμου» για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για εσάς.

 

Το μάρκετινγκ, η προώθηση ή η δημιουργία συνδέσμων είναι προσβάσιμα μόνο εάν μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή και να γράψετε ένα ισχυρό CTA. Έτσι, για να σας διευκολύνω περισσότερο, έχω συγκεντρώσει μια λίστα τρόπων προώθησης των συνδέσμων Affiliate σας.

Κάντε το Guest Post αν δεν έχετε Blog.

Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν επίσης δωρεάν αναρτήσεις επισκεπτών στους ιστότοπούς τους όπως το Medium και το Webostory. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι ιστότοποι με υψηλή εξουσία τομέα που προωθούν το άρθρο σας με χρέωση. Εάν δεν έχετε ιστολόγιο ή ιστότοπο, θα πρέπει να εξαιρεθείτε από τις υπηρεσίες ανάρτησης επισκεπτών.

Η προώθηση του συνδέσμου Affiliate στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας είναι μια ιδανική λύση. Μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας για να δημιουργήσετε συνδέσμους και να κερδίσετε χρήματα από αυτούς.

Είναι εύκολο να δημοσιεύσετε όσες αναρτήσεις ιστολογίου θέλετε με έναν ιστότοπο. Επιπλέον, μπορείτε να γράψετε ενημερωτικά άρθρα που παρέχουν αξία στους πελάτες για να δημιουργήσουν επιχειρήσεις για προϊόντα Affiliate .

 Γρήγορες συμβουλές για τη σύνταξη περιεχομένου που κατατάσσεται:

  • Χρησιμοποιήστε ενημερωτικά και εμπορικά άρθρα
  • Γράψτε μια κριτική για τον συνδεδεμένο σύνδεσμο
  • Υπερσυνδέστε το προϊόν όπως απαιτείται
  • Χρησιμοποιήστε ελκυστικές φωτογραφίες, γραφήματα ή πίνακες

Γρήγορες συμβουλές για να δημιουργήσετε εκπληκτικό βίντεο για το YouTube:

Είναι μια εξαιρετική πηγή για να αποκτήσετε κοινό, αλληλεπίδραση και δυνητικούς πελάτες για το προϊόν της θυγατρικής σας. Επιπλέον, τα περισσότερα κανάλια YouTube έχουν σημαντική επιρροή στους συνδρομητές τους. Επομένως, το μάρκετινγκ θυγατρικών τους είναι σταθερό και επιδραστικό.

  • Κάντε ένα διασκεδαστικό, διασκεδαστικό βίντεο
  • Το σύντομο και ακριβές περιεχόμενο
  • Λάβετε τη δημιουργία μολύβδου ως παιχνίδι ή δραστηριότητα
  • Δημιουργική επεξεργασία για ενίσχυση της εστίασης στο προϊόν

Διαδώστε τη λέξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχεδόν κάθε άλλο άτομο είναι εθισμένο στα κινητά του τηλέφωνα, το Instagram ή το Facebook. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χρόνο, την κύλιση και την προσοχή τους.

social media icons logos applications mobile phone screen 3d

Έτσι, κάντε τις διαδικτυακές σελίδες δημιουργικό περιεχόμενο και συγκεντρώστε κοινό για να προωθήσετε προϊόντα EPL.

Quick Tips to Creating Social Media Content:

  • Use loud colors
  • Edit photos
  • Make engaging content 
  • Provides value to the audience 
  • Attach links in bio, comments, and swipe up

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εισόδημα ξοδεύοντας λίγα χρήματα στο Google Ads δημιουργώντας έναν λογαριασμό Google και στη συνέχεια διαφημίζοντας το προϊόν που έχετε επιλέξει.

 

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε τον σύνδεσμο Affiliate EPL για το Grammarly, κάντε μια καμπάνια και επικολλήστε τον σύνδεσμο συνεργάτη σας. Τώρα, επιλέξτε την τοποθεσία σας, το κοινό-στόχο κ.λπ., για να τους δείξετε τον σύνδεσμό σας για να δημιουργήσετε εγγραφές και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός βήμα προς βήμα για την εκτέλεση διαφημίσεων Quora

Γρήγορες συμβουλές για διαφημίσεις (Ads): 

  • Γράψτε ένα συναρπαστικό αντίγραφο διαφήμισης
  • Επιλέξτε ένα ευρύ κοινό-στόχο
  • Έρευνα για λέξεις-κλειδιά μετατροπής

 

 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες