10 ΤΕΡΑΣΤΙΑ Λάθη YouTube που πρέπει να Αποφύγετε το 2022 - MC-EDUCATE

10 ΤΕΡΑΣΤΙΑ Λάθη YouTube που πρέπει να Αποφύγετε το 2022

10_terastia_lathi_youtube_pou_prepei_na_apofugete_to_2022

Το YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε ένα ευρύ κοινό και να δημιουργήσετε ροές κερδών. Ωστόσο, πολλοί νέοι χρήστες του YouTube κάνουν μεγάλα λάθη που τους εμποδίζουν να έχουν προβολές στο YouTube. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ τα 10 κορυφαία λάθη μου στο YouTube που πρέπει να αποφύγετε το 2022.

Γιατί να με διαβάσετε;

Έκανα τα ίδια λάθη στην αρχή του ταξιδιού μου στο YouTube. Αλλά προσαρμόστηκα γρήγορα και άλλαξα τον τρόπο ανάπτυξης του καναλιού YouTube . Και σήμερα, έχω πάνω από 723.000 συνδρομητές με εκατομμύρια προβολές τη στιγμή που γράφω αυτήν την ανάρτηση. 

Με αυτά τα λόγια, ας ξεκινήσουμε με τη λίστα με τα τεράστια λάθη που κάνουν οι αρχάριοι YouTubers.

10 ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη του YouTube που πρέπει να αποφύγετε το 2022

Το YouTube αλλάζει γρήγορα, γι' αυτό φροντίστε να παραμένετε ενημερωμένοι με τον αλγόριθμο YouTube με την εγγραφή σας στο κανάλι μου στο YouTube.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στο οποίο μιλάω για λάθη που κάνουν οι νέοι YouTubers που τους εμποδίζουν να έχουν προβολές στο YouTube.

Εάν δεν θέλετε να παρακολουθείτε επανειλημμένα το βίντεο για να ακολουθήσετε τη διαδικασία στην πορεία, μπορείτε πάντα να προσθέσετε σελιδοδείκτες και να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση. Πάμε τώρα.

1/ Δεν χρησιμοποιείται η ελκυστική προσαρμοσμένη μικρογραφία

Η μικρογραφία είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες όταν συναντούν το βίντεό σας. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιείτε μια ελκυστική προσαρμοσμένη μικρογραφία κάθε φορά που ανεβάζετε ένα νέο βίντεο.

Για να δημιουργήσετε μια όμορφη μικρογραφία, βεβαιωθείτε ότι είναι: 

  • Καθαρό και ευδιάκριτο.
  • Μεγάλο κείμενο και τα σωστά χρώματα.
  • Σχετικά με το περιεχόμενο βίντεο.
  • Τόνωση της περιέργειας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το Canva ή το PicMonkey για να δημιουργήσετε μια μικρογραφία που θα τραβήξει την προσοχή για τα βίντεό σας στο YouTube.

Youtube-thumbnail-how-to-grow-your-youtube-channel.png

Επίσης, εκτελέστε τη δοκιμή διαχωρισμού A/B στο TubeBuddy , ένα εργαλείο all-in-one για να κυριαρχήσετε στο YouTube. Ανακαλύπτει επίσης ποια μικρογραφία λειτουργεί καλύτερα για το κανάλι σας στο YouTube.

 

Ποια μικρογραφία του YouTube είναι καλύτερη;

Ανεβάζετε δύο μικρογραφίες και το TubeBuddy θα αρχίσει να τις περιστρέφει. Και θα προτείνει την καλύτερη μικρογραφία για το βίντεό σας με βάση την καλή απόδοση του.

Δεν είναι υπέροχο;

Επαγγελματικές συμβουλές για να λάβετε ιδέες για μικρογραφίες βίντεο YouTube:

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε την ιδέα είναι να εμπνευστείτε από τα κανάλια του ανταγωνιστή στο YouTube στη θέση σας.

 

2/ Μη βελτιστοποίηση του τίτλου του βίντεό σας στο YouTube

Το YouTube ταξινομεί τα βίντεο με βάση τον αλγόριθμο. Και ο αλγόριθμος παρακολουθεί τις συμπεριφορές των χρηστών. Όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν κλικ στο βίντεό σας και το παρακολουθούν, τόσο καλύτερη είναι η κατάταξή σας στο YouTube.

Για να διασφαλίσετε ότι οι χρήστες παρακολουθούν τα βίντεό σας, πρέπει να κάνουν κλικ σε αυτά. Και για αυτό, πρέπει να τραβήξετε την προσοχή τους με έναν έξυπνο τίτλο. Είπα "έξυπνο" αντί για κλικ. Το spam δεν είναι ποτέ αποδεκτό!

Ο τίτλος σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατάταξης στο YouTube. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι τίτλοι σας είναι καλά βελτιστοποιημένοι.

Για να βελτιστοποιήσετε τον τίτλο του βίντεό σας στο YouTube: 

  • Κάντε το κάτω από 60 χαρακτήρες.
  • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί ή τις λέξεις-κλειδιά-στόχους.
  • Χρησιμοποιήστε αγκύλες και αριθμούς για να εμφανίσετε τον τίτλο σας.
  • Κάντε το άξιο κλικ. Δημιουργήστε μια αίσθηση επείγοντος.

Πώς μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για τον τίτλο σας χωρίς να είναι clickbait ή spammy;

Ακολουθεί μια επαγγελματική συμβουλή για αυτό:

Επινοήστε έναν τίτλο με γκρι καπέλο που δεν είναι ούτε υπερβολικά δόλωμα, ούτε πολύ παραδοσιακός ή γενικός.

Για παράδειγμα, το βίντεο « 1 πειρατεία που θα διπλασιάσει την επισκεψιμότητα και τα έσοδα του ιστότοπού σας » αφορά τη δημιουργία ενός φόρουμ και τη λήψη ενός εκατομμυρίου προβολών σελίδας το μήνα .

Ο τίτλος του βίντεό μου τραβάει την προσοχή, αλλά προσφέρει αυτό που υπόσχεται.

Βγαζει νοημα?

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τον καλύτερο τίτλο είναι να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν H-Supertools YouTube Title Generator . Το εργαλείο θα σας παρέχει δωρεάν ιδέες για τίτλους για τα βίντεό σας στο YouTube. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γεννήτρια τίτλων του VidIQ .

youtube-title-generator-meta.png

Μετάβαση στο YouTube Title Generator (δωρεάν)

Θυμηθείτε να δημιουργήσετε δύο διαφορετικές εκδόσεις του τίτλου του βίντεό σας και να τις συγκρίνετε χρησιμοποιώντας το TubeBuddy . Ή μπορείτε να το κάνετε και με τη γεννήτρια τίτλων VidIQ :

 

Όσο για τις λέξεις-κλειδιά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε αυτό το δωρεάν για πάντα Εργαλείο λέξεων-κλειδιών YouTube . Ή μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα εργαλεία λέξεων-κλειδιών του YouTube . Όποιο εργαλείο κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος του βίντεο YouTube περιλαμβάνει τουλάχιστον μία λέξη-κλειδί.

Αυτό μας φέρνει στο επόμενο λάθος.

3/ Δεν έρχεται με τη σωστή ιδέα το βίντεο

Οι ιδέες είναι το παν. Εάν δεν έχετε τη σωστή ιδέα για τα βίντεό σας στο YouTube, θα αποτύχετε. Προσέξτε ότι δεν είπα «τέλειο» ή «υπέροχο», αλλά μάλλον «σωστό». Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα Λάθη στο YouTube προς την αποφύγει!

Ξεκινήστε με κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι.

Και δημιουργήστε βίντεο με βάση τους όρους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για αναζήτηση στο YouTube. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις σωστές λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιήσετε, μεταβείτε στο Εργαλείο λέξεων-κλειδιών του YouTube και ξεκινήστε την αναζήτηση για τις σχετικές λέξεις-κλειδιά.

 

Το εργαλείο είναι ΔΩΡΕΑΝ και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για:

  • Δημιουργήστε ιδέες βίντεο.
  • Βελτιστοποιήστε τα βίντεό σας στο YouTube για τις σωστές λέξεις-κλειδιά.
  • Γνωρίστε τους σχετικούς όρους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να παρακολουθήσουν τα βίντεό σας.
  • Εξερευνήστε την εκτιμώμενη δυσκολία κατάταξης και όγκου για τις λέξεις-κλειδιά. 

Επαγγελματική συμβουλή:

Αν θέλετε να κυριαρχήσετε στη θέση σας στο YouTube, πρέπει να αξιοποιήσετε γρήγορα τις τάσεις . Για παράδειγμα, εάν κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι και οι άνθρωποι μιλούν για αυτό, πρέπει να κάνετε βίντεο.

Μπορείτε να βρείτε μοντέρνα θέματα στη θέση σας με αυτούς τους τέσσερις ιστότοπους:

  • Product Hunt
  • AppSumo
  • ExplodingTopics
  • Google Trends

Exploding-Topics-Pro_1.png

Google-Trends_1.png

4/ Ζητώντας απεγνωσμένα συνδρομητές στο YouTube

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του YouTube που βλέπω να κάνουν πολλοί άνθρωποι. Ξοδεύουν ολόκληρο το βίντεο ζητώντας συνδρομητές. Και δεν είναι μόνο οι νέοι YouTubers. Βλέπω αυτό το λάθος να γίνεται ακόμα και από μεγάλα κανάλια στο YouTube.

Εάν το ζητάτε συνεχώς σε κάθε βίντεο, οι άνθρωποι θα εκνευριστούν και θα πατήσουν το κουμπί κατάργησης εγγραφής. Και αν συμβεί αυτό, το YouTube σπρώχνει τα βίντεό σας.

Το καταλαβαίνω? θέλετε οι άνθρωποι να εγγραφούν στο κανάλι σας.

Ζητήστε τους να εγγραφούν στο κανάλι σας στο YouTube μία ή δύο φορές. Και χρησιμοποιήστε την αφήγηση για να το κάνετε.

Εμπνευστείτε από το κανάλι του YouTube Film Booth . Είναι φανταστικός στο να ζητά συνδρομητές και like στο YouTube με έναν δημιουργικά διαφορετικό και πρακτικό τρόπο. Για παράδειγμα, δείτε το βίντεό του όπου μιλά για λάθη στο YouTube που εμποδίζουν την ανάπτυξή σας:

Να θυμάστε ότι αν προσφέρετε στο κοινό σας κάτι πολύτιμο, θα εγγραφεί στο κανάλι σας είτε το ζητήσετε είτε όχι.

5/ Ξεχάστε τα παλιά σας βίντεο στο YouTube

Έχετε δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό βίντεο για ένα θέμα. Και το έχετε βελτιστοποιήσει ανάλογα. Και τώρα τι?

Περίμενε? Οχι.

Για να διατηρήσετε την κατάταξη των βίντεό σας στο YouTube και στο Google, πρέπει να συνεχίσετε να βελτιστοποιείτε εκ νέου τα παλιά σας βίντεο. Τροποποιήστε τις αλλαγές στον τίτλο, τη μικρογραφία, τις περιγραφές και πολλά άλλα.

Είναι σημαντικό να προωθήσετε τα βίντεό σας στον αλγόριθμο και στους χρήστες του YouTube.

 

Για αυτό, χρησιμοποιώ το TubeBuddy .

Με τη βοήθεια του TubeBuddy , επεξεργάζομαι συνεχώς τα βίντεό μου και ανεβάζω νέες μεταγραφές, σχολιασμούς και κάρτες. Παρακολουθώ επίσης στενά τη βαθμολογία SEO του βίντεό μου, ώστε να μπορώ να τη βελτιώσω.

6/ Μη χρήση άλλων πηγών επισκεψιμότητας για την αύξηση των προβολών

Είναι επίσης ένα από τα σημαντικά λάθη του YouTube που πρέπει να αποφύγετε, ακόμα κι αν είστε αρχάριοι και δεν έχετε άλλη πηγή επισκεψιμότητας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινό στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες σταδιακά.

OneSignal-SS.png

Χρησιμοποιώ το OneSignal για την προώθηση των βίντεό μου

Προτείνω να μοιραστείτε τα βίντεό σας στο YouTube το συντομότερο δυνατό, ειδικά αν είναι νέα. Με αυτόν τον τρόπο, ο αλγόριθμος YouTube θα πάρει τα βίντεό σας και θα τα εμφανίσει σε περισσότερα άτομα. Προωθήστε τα βίντεό σας στο YouTube χρησιμοποιώντας:

  • Push Notification
  • Το ιστολόγιό σας
  • Pinterest Pins
  • Πλατφόρμες δημοσίευσης όπως το Medium
  • Ιστότοποι Q&A όπως το Quora
  •  Όλες οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

SEO-Traffic-Hacks.webp

SEO Traffic Hacks

Όταν φέρνω επισκεψιμότητα στα βίντεό μου στο YouYube πριν το κάνουν οι πλατφόρμες, βλέπω ένα σημαντικό άλμα στον αριθμό των προβολών και της αφοσίωσης σε λιγότερο χρόνο.

7/ Δεν γίνεται έλεγχος ανάλυσης βίντεο και βελτιστοποίηση αναλόγως

Δεν μπορώ να εστιάσω σε αυτό αρκετά στο πόσο σημαντικό είναι να αναλύεις την απόδοση των βίντεό σου στο YouTube. Μπορείτε να κάνετε θετικές αλλαγές σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία βίντεο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα ακόλουθα στοιχεία στα αναλυτικά στοιχεία βίντεο YouTube:

  • Ώρα παρακολούθησης
  • Διατήρηση κοινού
  • Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR)
  • Αριθμός μετοχών και σχολίων

Και η λίστα συνεχίζεται. Κάντε περισσότερα ό,τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και το αντίστροφο.

Check-YouTube-Analytics.png

YouTube Analytics

Ακολουθεί μια Επαγγελματική Συμβουλή:

Δείτε την εισαγωγή και άλλες βασικές στιγμές του βίντεό σας. Και κόψτε ή κόψτε ένα μικρό μέρος του βίντεο εάν χρειάζεται. Θέλετε ο κόσμος να παραμείνει μέχρι το τέλος του βίντεό σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα τον χάσετε στην αρχή ή στη μέση.

8/ Δεν λειτουργεί στο σενάριο σας

Σου έρχεται η ιδέα και ξεκινάς να την κινηματογραφείς. Αυτό είναι ένα από τα τεράστια λάθη που κάνουν οι νέοι YouTubers.

Εάν δεν έχετε σενάριο για τα βίντεό σας στο YouTube, το πιθανότερο είναι ότι θα:

  • Περιπλανηθείτε και συνεχίστε χωρίς σημείο.
  • Ξεχάστε τι να πείτε στη μέση του βίντεό σας.
  • Δεν ακούγεται φυσικό ή αυθεντικό.

Επίσης, τα βίντεό σας θα είναι άθλια και άσκοπα. Για να αποφευχθεί αυτό,

  1. Επεξεργαστείτε το σενάριο σας. 
  2. Εστιάστε στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα του βίντεό σας.
  3. Να είσαι ευθύς! Και μην σκοτώνεις τα βίντεό σου με ηλίθια εισαγωγή.
  4. Βελτιώστε την επεξεργασία σας γιατί δημιουργεί ή χαλάει τα βίντεό σας.
  5. Εργαστείτε στον ήχο σας. Γι' αυτό ο κόσμος βλέπει βίντεο!
  6. Εστιάστε στην κίνηση σας, των αντικειμένων και των γωνιών.

Όσο για την επεξεργασία, δεν χρειάζεστε λογισμικό ή δεξιότητες προηγμένης τεχνολογίας. Χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε το Camtasia. είναι απλό και κάνει καλά τη δουλειά του. Η τοποθέτηση ενός σεναρίου σας εξοικονομεί επίσης τόνους χρόνου για την επεξεργασία και τη βιντεοσκόπηση των βίντεό σας στο YouTube.

9/ Δεν προσθέτετε χρονικές σημάνσεις ή κεφάλαια στο βίντεο για να εκτιμήσετε τον χρόνο του χρήστη σας

Είναι σημαντικό να αυξήσετε το ποσοστό διατήρησης των βίντεό σας στο YouTube. Το ποσοστό διατήρησης είναι το ποσοστό των ατόμων που παρακολουθούν το βίντεό σας μέχρι το τέλος. Εκτός από άλλα πράγματα, πρέπει επίσης να εστιάσετε σε χρονικές σημάνσεις και κεφάλαια βίντεο.

Οι χρονικές σημάνσεις στο YouTube είναι σύνδεσμοι με δυνατότητα κλικ σε συγκεκριμένες ενότητες του βίντεό σας. Μπορείτε να τα προσθέσετε στην ενότητα περιγραφής του βίντεό σας στο YouTube.

Και τα κεφάλαια βίντεο είναι οι ενότητες στο βίντεό σας στο YouTube. Μπορείτε να τα προσθέσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "περισσότερα" κάτω από το βίντεό σας και επιλέγοντας "προσθήκη κεφαλαίων". Δείτε πώς να το κάνετε:

Προσθέτοντας χρονικές σημάνσεις στα βίντεό σας, δίνετε μεγαλύτερη αξία στον χρόνο του χρήστη σας. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν γρήγορα στο μέρος του βίντεο που τους ενδιαφέρει χωρίς να παρακολουθήσουν ολόκληρο το βίντεο.

10/ Δεν φροντίζουμε το YouTube SEO

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ένα από τα σημαντικότερα λάθη του YouTube που πρέπει να αποφύγετε είναι να αγνοήσετε τις βέλτιστες πρακτικές του YouTube SEO .

Μερικές φορές οι άνθρωποι ανεβάζουν το βίντεο χωρίς να το έχουν βελτιστοποιήσει σωστά για τον αλγόριθμο και τους χρήστες του YouTube. Πρέπει να εστιάσετε στους κορυφαίους παράγοντες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για να φέρετε οργανική επισκεψιμότητα στα βίντεό σας.

Video-Ad-Script.webp

Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τα βίντεό σας στο YouTube:

  1. Βρείτε ιδέες για λέξεις-κλειδιά στο ίδιο το YouTube.
  2. Χρησιμοποιήστε περιγραφικούς και πλούσιους σε λέξεις-κλειδιά τίτλους.
  3. Προσθέστε μεταγραφές στα βίντεό σας.
  4. Δημιουργήστε εντυπωσιακές μικρογραφίες.
  5. Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία για τα βίντεό σας.
  6. Προσθέστε τις σχετικές ετικέτες και hashtags στα βίντεό σας.
  7. Χρησιμοποιήστε λίστες αναπαραγωγής για να οργανώσετε τα βίντεό σας.
  8. Βελτιστοποιήστε τη σελίδα του καναλιού σας.
  9. Κάντε ενδιαφέροντα βίντεο.

Υπάρχουν πολλά που αφορούν το YouTube SEO, αλλά αυτά είναι μερικά από τα βασικά που πρέπει να προσέξετε.

Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες προβολές, αφοσίωση και συνδρομητές βελτιστοποιώντας επαρκώς τα βίντεό σας στο YouTube.

Περίληψη: Τα 10 κορυφαία λάθη του YouTube που πρέπει να αποφύγετε το 2022

Υπάρχουν πολλά λάθη που κάνουν οι νέοι YouTubers, τα οποία εμποδίζουν την ανάπτυξή τους στην πλατφόρμα. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, έχω συζητήσει τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη στο YouTube που πρέπει να αποφύγετε για να αναπτύξετε το κανάλι σας.

YouTube-SEO-Guide.webp

Δεν θα επαναλάβω τα λάθη. Αντίθετα, θα μοιραστώ τα κορυφαία διδάγματα από τα λάθη:

  1. Χρησιμοποιήστε μια ελκυστική αλλά απλή μικρογραφία.
  2. Βελτιστοποιήστε τον τίτλο του βίντεό σας στο YouTube.
  3. Δημιουργήστε κατάλληλα βίντεο με βάση τη θέση και το κοινό σας.
  4. Χρησιμοποιήστε αφήγηση και δημιουργικούς τρόπους για να ζητήσετε από τους χρήστες να εγγραφούν στο κανάλι σας.
  5. Συνεχίστε να βελτιστοποιείτε τα παλιά σας βίντεο με εργαλεία όπως το TubeBuddy και το VidIQ .
  6. Προωθήστε τα βίντεό σας στο YouTube σε άλλες πλατφόρμες.
  7. Αναλύστε τα αναλυτικά στοιχεία βίντεο και βελτιστοποιήστε ανάλογα.
  8. Δουλέψτε σωστά το σενάριό σας.
  9. Προσθέστε χρονικές σημάνσεις και κεφάλαια βίντεο για να οργανώσετε το βίντεό σας.
  10. Ακολουθήστε τις κορυφαίες πρακτικές του YouTube SEO.

Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία λέξεων-κλειδιών του YouTube για να βελτιστοποιήσετε τα βίντεό σας:

  • VidIQA
  • TubeBuddy
  • Εξερεύνηση θεμάτων YouTube
  • AI YouTube Title Generator
  • H-Supertools Εργαλείο λέξεων-κλειδιών YouTube

Ελπίζω αυτή η ανάρτηση ιστολογίου να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερες προβολές, συνδρομητές και likes στο YouTube. Πείτε μου τι λάθη κάνατε εν αγνοία σας-

 
 
 
 
 
 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες