Πώς να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα το 2022 - MC-EDUCATE

Πώς να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα το 2022

How_to_Make_Money_with_Trending_Topics_in_2022

Στον κόσμο του Διαδικτύου, είναι πιο πιθανό να κερδίσετε χρήματα εάν είστε από νωρίς προσαρμογείς στις νέες τάσεις. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε έσοδα από περιεχόμενο, ειδικά αν οι τάσεις είναι εδώ για να διαρκέσουν. Αλλά πώς να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα και εργαλεία;

 

Σε αυτή την ανάρτηση, θα μάθετε:

  • Πώς να βρείτε δημοφιλή θέματα.
  • Και γνωρίστε τα κορυφαία εργαλεία για έμπνευση θεμάτων.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να διασφαλίσετε ότι είστε πάντα μπροστά από την καμπύλη και ότι δημιουργείτε έσοδα από τις τελευταίες τάσεις.

Μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα στο διαδίκτυο. 
Ας ξεκινήσουμε!

Πώς να βρείτε δημοφιλή θέματα με τα 10 κορυφαία εργαλεία εντοπισμού τάσεων

Πρέπει να είστε ενεργοί στον κλάδο ή τη θέση σας για να μάθετε τι είναι trend. Κοιτάξτε γύρω σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες ειδήσεων. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για τις τρέχουσες συνομιλίες που κάνουν οι άνθρωποι.

Αλλά η καλύτερη μέθοδος για να βρείτε καυτά θέματα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα (ή περισσότερα) από αυτά τα εργαλεία εντοπισμού τάσεων:

1/ Google Trends

Το Google είναι η κορυφαία πηγή επισκεψιμότητας για πολλούς ιστότοπους. Επομένως, είναι σωστό να ξεκινήσετε με το Google Trends όταν αναζητάτε μοντέρνα θέματα. Το εργαλείο ελέγχου τάσεων παρακολουθεί την παγκόσμια αναζήτησή του και προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το τι αναζητούν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο.

Google-Trends-Visual.png

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για:

  • Δείτε τις πιο πρόσφατες δημοφιλείς αναζητήσεις.
  • Δείτε πώς έχει αλλάξει το ενδιαφέρον για ένα θέμα με την πάροδο του χρόνου.
  • Βρείτε σχετικά θέματα που κερδίζουν επίσης δημοτικότητα.
  • Δείτε τις γεωγραφικές τοποθεσίες για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Κι αλλα. Ίσως θελήσετε να το συνδυάσετε με τα δωρεάν Εργαλεία Ψηφιακού Μάρκετινγκ H-Supertools για έρευνα λέξεων-κλειδιών.

2/ Κερδίστε χρήματα με Trending θέματα με Exploding Topics Pro

Το Exploding Topics είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εύρεση θεμάτων τάσης για διάφορες θέσεις. Χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τον εντοπισμό των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων θεμάτων στον ιστό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για τις νέες τάσεις πριν γίνουν viral.

Exploding-Topics-Pro.png

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, επιλέξτε το χρονικό πλαίσιο (1 μήνας έως 5 έτη) και την κατηγορία. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα δημιουργήσει μια λίστα με μοντέρνα θέματα και θα σας δείξει την απόδοση τους εκείνη τη στιγμή.

Το Exploding Topics είναι δωρεάν για να βρείτε μερικά δημοφιλή θέματα και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο ExplodingTopics Pro για περισσότερα αποτελέσματα.

3/ BuzzSumo

Το BuzzSumo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου. Είναι επίσης χρήσιμο για την εύρεση μοντέρνων θεμάτων εντός της θέσης σας. Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα για να δείτε το πιο κοινόχρηστο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλους ιστότοπους.

BuzzSumo.png

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του BuzzSumo για να βρείτε viral περιεχόμενο στη θέση σας. Μπορείτε να αναλύσετε 9 δισεκατομμύρια άρθρα στον Ιστό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εύρεση των θεμάτων με την καλύτερη απόδοση είναι επίσης εύκολη με το BuzzSumo.

4/ Κυνήγι προϊόντος - Product Hunt

Το Product Hunt είναι ένας ιστότοπος όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν και να ανακαλύψουν νέα προϊόντα σε πολλές κατηγορίες. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για μοντέρνα θέματα, ιδιαίτερα στον κλάδο της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Product-Hunt--1024x426.png

Για να χρησιμοποιήσετε το Product Hunt, απλώς εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας δείξει τα πιο πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην καρτέλα "Τάσεις" για να δείτε τι είναι δημοφιλές αυτήν τη στιγμή.

Επιπλέον, μπορείτε να ψηφίσετε υπέρ των προϊόντων που σας αρέσουν, κάτι που θα τους βοηθήσει να ανέβουν στην κατάταξη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες προτού γίνουν mainstream.

5/ AppSumo

Το AppSumo είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει αποκλειστικές προσφορές για τα καλύτερα εργαλεία για επιχειρηματίες και επιχειρήσεις. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέες τάσεις, ιδιαίτερα στους κλάδους της τεχνολογίας, της πληροφορικής και του μάρκετινγκ.

Trending-Products-on-AppSumo.png

Μου αρέσει που το AppSumo προσφέρει ισόβιες προσφορές για μερικά από τα καλύτερα εργαλεία και προϊόντα που κυκλοφορούν. Έτσι, αν βρείτε κάτι που πιστεύετε ότι θα είναι χρήσιμο, αξίζει να το αρπάξετε όσο μπορείτε.

6/ Reddit: Κερδίστε χρήματα με ανερχόμενα θέματα

Το Reddit είναι ένας τεράστιος ιστότοπος φόρουμ με εκατομμύρια χρήστες. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε για νέες τάσεις και θέματα που κερδίζουν δημοτικότητα. Για να χρησιμοποιήσετε το Reddit, μεταβείτε στην αρχική σελίδα και εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης.

Trending-Topics-on-Reddit-1024x1024.png

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας εμφανίσει όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις που έχουν υποβληθεί για αυτό το θέμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην καρτέλα 'subreddits' για να βρείτε πιο συγκεκριμένα φόρουμ για συγκεκριμένα θέματα.

7/ Facebook Ads Library

Το Facebook δημιούργησε τη Βιβλιοθήκη διαφημίσεων του Facebook για να παρέχει διαφάνεια στη διαφήμιση παρέχοντας λεπτομέρειες για όλες τις τρέχουσες διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε ποια θέματα και λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται σε διαφημιστικές καμπάνιες. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο,

  • Ορίστε την τοποθεσία σας.
  • Επιλέξτε μια κατηγορία διαφημίσεων που θέλετε να εξερευνήσετε.
  • Και εισαγάγετε μια σχετική λέξη-κλειδί ή διαφημιστή στη θέση σας.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας εμφανίσει όλες τις διαφημίσεις που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας αυτόν τον όρο στην καθορισμένη τοποθεσία.

Facebook-Ad-Library-1024x413.png

Το βασικό είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο γύρω από τα προϊόντα που διαφημίζονται με επιτυχία στις πλατφόρμες. Και μπορείτε επίσης να προβάλλετε διαφημίσεις για τον εαυτό σας. Δεν είναι υπέροχο;

8/ Trends.co

Το Trends.co είναι ένα ενημερωτικό δελτίο που σας ενημερώνει για τα μοντέρνα προϊόντα και υπηρεσίες προτού απογειωθούν. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δοκιμαστική συνδρομή για $1 και να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium όταν είστε έτοιμοι.

Trends.co_-1024x452.png

Το ενημερωτικό δελτίο Trends.co δεν σας δίνει απλώς την ιδέα, αλλά καλύπτει επίσης προβλήματα, λύσεις και γιατί είναι σημαντικό. Η ομάδα πιστεύει ότι οι τάσεις έχουν βοηθήσει να αλλάξει η ζωή πολλών ανθρώπων.

Θα το κάνει και για σένα;

9/ Trend Watchers

Ο 21χρονος Dejon Brooks ίδρυσε την Trend Watchers για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κερδίσουν χρήματα από μοντέρνα θέματα. Το εργαλείο προσφέρει καθημερινά τρεις τάσεις και δέκα viral video makers.

TrendsWatcher.Co_.png

Ο αλγόριθμος πίσω από το Trend Watchers παρακολουθεί εκατοντάδες χιλιάδες σημεία δεδομένων καθημερινά για να εντοπίσει πιθανές τάσεις. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Business Trends , αλλά η πλατφόρμα είναι κυρίως για χρήστες YouTube.

Επομένως, αν κάνετε βίντεο στο YouTube σε οποιαδήποτε θέση, θα λατρέψετε αυτή την εκκίνηση.

10/ Κυνηγός τάσεων - Trend Hunter

Το Trend Hunter είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες εντοπισμού τάσεων στον κόσμο, με πολλά μέλη. Η πλατφόρμα εστιάζει στον εντοπισμό των τάσεων, των γνώσεων και των ιδεών των καταναλωτών. Και προσφέρει επίσης δωρεάν ετήσιες αναφορές τάσεων.

TrendsHunter-1024x483.png

Επιπλέον, ο ιστότοπος προσφέρει μια ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, συνεντεύξεων, περιπτωσιολογικών μελετών και έρευνας. Αν είστε blogger καταναλωτών, θα λατρέψετε το Trend Hunter.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει έλλειψη εργαλείων εντοπισμού τάσεων στην αγορά. Με αυτά τα εργαλεία και ιστοτόπους, μπορείτε να βρείτε γρήγορα θέματα με τάση. Πώς όμως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με αυτά; Ας γνωρίσουμε την τεχνογνωσία!

Πώς να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα το 2022

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μοντέρνα θέματα για τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό σας. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να είναι αναρτήσεις ιστολογίου, βίντεο YouTube, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή podcast.

Αλλά θα σας δώσω το παράδειγμα μιας ανάρτησης ιστολογίου που βασίζεται σε κριτικές σχετικά με μοντέρνα προϊόντα. Γιατί; Επειδή είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτό το βίντεο όπου σας καθοδηγώ στη διαδικασία:

1/ Βρείτε μοντέρνα προϊόντα στη θέση σας

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε μια λίστα με μοντέρνα προϊόντα στη θέση σας που μπορείτε να δοκιμάσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα εργαλεία και τους ιστότοπους που έχω μοιραστεί παραπάνω για να βρείτε ένα. Θα συνιστούσα ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε το Product Hunt, το AppSumo και το ExplodingTopics Pro.

Κάντε μια λίστα και προχωρήστε στο δεύτερο βήμα για να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα και εργαλεία.

2/ Φιλτράρετε τα προϊόντα με βάση την αναφορά, τη δυσκολία κατάταξης και τον όγκο αναζήτησης

Ξέρω ότι μιλάμε για μοντέρνα θέματα και προϊόντα. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι όλα κερδοφόρα.

Ο λόγος είναι ότι ορισμένα προϊόντα είναι πολύ δύσκολο να ταξινομηθούν. Και μερικά από αυτά δεν θα υπάρχουν πια. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα προϊόντα που επιλέγετε.

H-Supertools-Keyword-Research-Tool.png

Το δεύτερο βήμα είναι η σύντομη λίστα των προϊόντων που είναι εύκολο να ταξινομηθούν και έχουν λογικό όγκο. Πώς ξέρετε εάν ένα προϊόν είναι εύκολο να ταξινομηθεί; Δείτε πώς:

  • Μεταβείτε στο Εργαλείο μαζικής έρευνας λέξεων-κλειδιών H-Supertools
  • Εισαγάγετε τουλάχιστον 20 λέξεις-κλειδιά όπως εδώ:

L-ink-service-300x300.webp

 

 

Υπηρεσία συντόμευσης διευθύνσεων URL linkshort.eu – Πρόσβαση χρόνου ζωής

ανασκόπηση

  • Επιλέξτε τη χώρα-στόχο από τα δεδομένα έρευνας λέξεων-κλειδιών.
  • Στοχεύστε σε υψηλό όγκο (πάνω από 500) και χαμηλό ανταγωνισμό.
  • Επικεντρωθείτε επίσης στο χαμηλό CPC.

Γιατί χαμηλό CPC; Επειδή θα οδηγείτε σε πληρωμένη κίνηση και στις κριτικές. Και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε όσο το δυνατόν λιγότερα.

Τώρα φιλτράρετε τις λέξεις-κλειδιά που δεν πληρούν όλα τα κριτήρια. Και έχετε μείνει με μια χούφτα κερδοφόρων λέξεων-κλειδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γράψετε την κριτική σας.

 

3/ Βρείτε προγράμματα affiliate για τα προϊόντα

Το επόμενο βήμα είναι να βρείτε προγράμματα affiliate για τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Πώς το κάνεις αυτό; Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάτε στο Google και να αναζητήσετε αυτό:

"όνομα προϊόντος" + "πρόγραμμα συνεργατών"

Ή

"όνομα προϊόντος" + "συνεργασία"

Για παράδειγμα, θα πραγματοποιήσω αναζήτηση για το " Jasper affiliate program" στο Google. Και να τι βλέπω:

Jasper-Affiliate-Program-on-Google.png

Όπως μπορείτε να δείτε, το πρώτο αποτέλεσμα είναι μια επίσημη σελίδα προγράμματος συνεργατών. Πόσο φοβερό είναι αυτό; Μπορείτε να κάνετε αίτηση στο πρόγραμμα και να αρχίσετε να το προωθείτε αμέσως. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα επαναλαμβανόμενα προγράμματα θυγατρικών και τα προγράμματα θυγατρικών που είναι φιλικά για αρχάριους .

 

Αλλά τι γίνεται αν δεν υπάρχει πρόγραμμα συνεργατών;

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε πάντα να στείλετε ένα email στον κάτοχο ή τον ιδρυτή του προϊόντος. Μη διστάσετε να το κάνετε αυτό. Μπορεί να είναι ανοιχτοί και σε άλλες ιδέες συνεργασίας. Αλλά πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν αξίζει τον κόπο!

4/ Κερδίστε χρήματα με ανερχόμενα θέματα και κριτικές προϊόντων

Το επόμενο βήμα είναι να γράψετε μια εμπεριστατωμένη ανάρτηση κριτικής για το μοντέρνο προϊόν. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτοι και αληθινοί. Και ακολουθήστε τις οδηγίες ελέγχου προϊόντων της Google . Η ιδέα είναι να δώσουμε μια ειλικρινή γνώμη για το προϊόν.

Google-Product-Review-Updates-1024x482.png

Δεν χρειάζεται να πιέζετε ή να φαίνεστε σκιεροί!

Συμπεριλάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες που αναζητούν οι άνθρωποι πριν αγοράσουν ένα λογισμικό, εργαλείο ή υπηρεσία. Αυτό θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά, τιμές, προγράμματα και εκπτώσεις (εάν υπάρχουν).

Επίσης, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε συνδέσμους συνεργατών στην ανάρτησή σας. Θα κερδίσετε μια όμορφη προμήθεια όταν οι άνθρωποι αγοράσουν το προϊόν χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό σας. Έτσι κερδίζετε χρήματα με μοντέρνα θέματα το 2022.

Τι θα συμβεί αν θέλετε να μην έχετε χρόνο να δημιουργήσετε μόνοι σας κριτικές για τα trending προϊόντα ή έναν τεράστιο προϋπολογισμό για να προσλάβετε συγγραφείς;

Σε έχω καλύψει.

Για να γράψετε γρήγορα μια κριτική σχετικά με το δημοφιλές προϊόν, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τα εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου AI από το H-Supertools :

  • Δημιουργήστε ένα περίγραμμα με αυτήν τη δωρεάν γεννήτρια περιγράμματος AI .
  • Γράψτε μια παράγραφο για κάθε στοιχείο με αυτήν τη δωρεάν δημιουργία περιεχομένου AI .

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε βοήθεια με έναν παγκόσμιας κλάσης βοηθό γραφής τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Jasper , παλαιότερα γνωστός ως Jarvis . Ο Jasper μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε κριτικές προϊόντων μέσα σε λίγα λεπτά.

Jasper-AI-Recipe-for-Blog-Posts.png

Jasper Συνταγή για αναρτήσεις ιστολογίου

Αλλά θυμηθείτε να επεξεργαστείτε και να διορθώσετε το περιεχόμενο πριν το δημοσιεύσετε.

Διαβάστε επίσης: Jasper AI Review: Based on My Experience

Το περιεχόμενο που δημιουργείται με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι 100% ακριβές. Και μπορεί να μην έχει τόση αξία όσο θα έπρεπε. Αφού τελειώσετε, προσθέστε ελκυστικές εικόνες και δημοσιεύστε τις δημοφιλείς κριτικές προϊόντων στον ιστότοπό σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου γρήγορα με Jasper AI

Και τι γίνεται αν δεν έχετε ιστότοπο και εξακολουθείτε να θέλετε να ξεκινήσετε δωρεάν;

Και πάλι, σας έχω καλύψει 🙂

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία blogging Systeme.io , μπορείτε να ξεκινήσετε να δημοσιεύετε ανερχόμενες κριτικές προϊόντων χωρίς ιστότοπο και να κερδίσετε χρήματα.

Blog-with-Systeme.io_.png

Mε το Systeme.io

Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς.

  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Systeme.io δωρεάν.
  • Μετατροπή σελίδων σε αναρτήσεις.
  • Μεταβείτε στην ενότητα ιστολογίου και ορίστε το πρότυπο.
  • Δημοσιεύστε τις κριτικές σας εκεί.

Αυτό είναι! Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα και προϊόντα χωρίς ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά. Δημιουργήστε περιεχόμενο με εργαλεία γραφής AI και δημοσιεύστε το στο Systeme.io

5/ Αυξήστε την επισκεψιμότητα στις κριτικές για τα ανερχόμενα προϊόντα σας

Τώρα που δημοσιεύσατε την εμπεριστατωμένη αναθεώρησή σας, ήρθε η ώρα να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σε αυτήν. Πώς το κάνεις αυτό;

Υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό: βιολογικός και επί πληρωμή .

Η οργανική κυκλοφορία είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να το δημιουργήσετε βελτιστοποιώντας την ανάρτησή σας για SEO και κατατάσσοντάς την υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Πρέπει να κάνετε έρευνα και να χρησιμοποιήσετε τη σωστή λέξη-κλειδί στην ανάρτησή σας.

Επίσης, μην ξεχάσετε να προσθέσετε εσωτερικούς συνδέσμους, εξωτερικούς συνδέσμους και εικόνες. Επίσης, μπορείτε να δείτε το άρθρο μας οδηγός SEO εδώ .

On-Page-SEO-Guide.webp

Οδηγός SEO μιας σελίδας

 

Η πληρωμένη κίνηση είναι, λοιπόν, πληρωμένη.

Μπορείτε να το δημιουργήσετε προβάλλοντας διαφημίσεις στο Google, το Quora ή το Facebook . Η ιδέα είναι να εμφανίσετε την ανάρτηση κριτικής σας σε άτομα που ενδιαφέρονται ήδη για το προϊόν.

Review-Your-Google-Ads.png

Μην ανησυχείς. μπορείτε ακόμα να ξεκινήσετε δωρεάν με πιστώσεις Google Ads και πιστώσεις Microsoft Ads. Ή μπορείτε να αναζητήσετε δωρεάν κουπόνια διαφημίσεων στο Google ή τη Microsoft.

Σας συνιστώ να ξεκινήσετε δωρεάν για να μάθετε το μάρκετινγκ. Διαφορετικά, θα χάσετε όλα τα χρήματά σας αν δεν ξέρετε τι κάνετε!

Ποια μέθοδο κυκλοφορίας πρέπει να επιλέξετε;

Θα έλεγα και τα δύο.

Γιατί όταν συνδυάζετε οργανική και πληρωμένη επισκεψιμότητα, έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η οργανική κυκλοφορία απαιτεί χρόνο για να δημιουργηθούν αποτελέσματα. Αλλά μόλις γίνει, γίνεται βιώσιμο. Η πληρωμένη επισκεψιμότητα είναι γρήγορη, αλλά σταματά μόλις σταματήσετε να πληρώνετε για διαφημίσεις.

Ολοκλήρωση: Βρείτε δημοφιλή θέματα και κερδίστε χρήματα με αυτά

Τα μοντέρνα προϊόντα, υπηρεσίες και θέματα είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα. Γιατί; Επειδή μπορείτε να αξιοποιήσετε τη διαφημιστική εκστρατεία και να δημιουργήσετε περιεχόμενο γύρω από αυτό για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις.

Και συνήθως, ο ανταγωνισμός είναι χαμηλός στην αρχή. Έτσι, μπορείτε να πηδήξετε νωρίς και να αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας.

Θυμηθείτε, το κλειδί είναι να βρείτε τα σωστά εργαλεία εντοπισμού τάσεων και να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να δημιουργείτε περιεχόμενο σε βάθος και να οδηγείτε την επισκεψιμότητα στην ανάρτησή σας. Και αν χρησιμοποιείτε περιεχόμενο AI, δώστε του την ανθρώπινη πινελιά σας.

Δεν υπάρχει ιστότοπος; Μην ανησυχείς! Επειδή με το Systeme.io , μπορείτε να ξεκινήσετε ένα δωρεάν ιστολόγιο και να κερδίσετε χρήματα με μοντέρνα θέματα χωρίς ιστότοπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες