Οδηγός μάρκετινγκ CPA για αρχάριους Πώς να ξεκινήσετε δωρεάν (2022) - MC-EDUCATE

Οδηγός μάρκετινγκ CPA για αρχάριους Πώς να ξεκινήσετε δωρεάν (2022)

odigos_marketingk_cpa_gia_arxarious_pws_na_ksekinisete_dwrean_2022

Καλώς ήρθατε στον δωρεάν οδηγό μάρκετινγκ CPA για αρχάριους.

 

Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας ενημερώσω ότι το Affiliate marketing CPA είναι ο καλύτερος και ταχύτερος τρόπος δημιουργίας εσόδων. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα σε χρόνο ρεκόρ. Χρειάζεται απλώς μια μικρή επένδυση, αλλά εγγυώμαι ότι θα ξεκινήσετε δωρεάν.

Αυτή η ανάρτηση είναι σαν ένα μάθημα κατάρρευσης στο οποίο θα μάθετε πώς να ξεκινήσετε δωρεάν το Affiliate marketing CPA ή EPL το 2022.

Ακούγεται υπέροχο; Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τα βασικά.

Και μετά, θα μεταβώ στο φροντιστήριο 3 βημάτων πώς να το κάνετε.

 

Τι είναι το CPA Marketing;

Το μάρκετινγκ CPA είναι ένας τύπος Affiliate marketing στο οποίο κερδίζετε μια προμήθεια για μια συγκεκριμένη ενέργεια που κάνει ένα άτομο. Είναι επίσης γνωστό ως μάρκετινγκ πληρωμής ανά ενέργεια (PPA), κόστος ανά απόκτηση (CPA) και κόστος ανά μετατροπή (CPC).

CPA-Marketing.png

Το CPA σημαίνει κόστος ανά ενέργεια. Επομένως, αυτό είναι ένα κόστος που σας πληρώνει ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης για να ολοκληρώσετε μια ενέργεια ή μια εργασία.

Η ενέργεια μπορεί να είναι κάτι σαν:

  • Συμπλήρωση φόρμας.
  • Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Αγοράζοντας κάτι.
  • Λήψη προσφοράς.
  • Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο.
  • Λήψη εφαρμογής ή λογισμικού.
  • Εγγραφή για δοκιμή.

Και η λίστα συνεχίζεται. Η δράση ή η εργασία είναι συνήθως η βάση για τα έσοδα για κάθε επιχείρηση. Για παράδειγμα, μια εταιρεία που σας πληρώνει για να πείσετε τους ανθρώπους να εισάγουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ενδιαφέρεται για:

Μιλώντας μαζί τους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Να τους πείσετε να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Και τελικά κάνει περισσότερες πωλήσεις.

Το μάρκετινγκ CPA είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από την επισκεψιμότητά σας ως blogger, διαφημιζόμενος ή εκδότης. Γιατί;

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί!

Γιατί CPA: Τα κορυφαία 5 οφέλη του μάρκετινγκ CPA

Το μάρκετινγκ CPA έχει περισσότερα οφέλη από οποιοδήποτε άλλο είδος διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ακολουθούν οι 10 κορυφαίοι λόγοι για να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ CPA σήμερα:

1/ Πληρωθείτε για κάθε ενέργεια

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του μάρκετινγκ CPA είναι ότι πληρώνεστε για κάθε ενέργεια που κάνει ένα άτομο. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος συμπληρώσει μια φόρμα, πληρώνεστε. Εάν κάποιος εισάγει τη διεύθυνση email του, πληρώνεστε.

Και αν κάποιος αγοράσει κάτι, πληρώνεσαι. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πώληση.

2/ Μην ανησυχείτε για τη μετατροπή

Με το μάρκετινγκ CPA, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο μετατρέποντας έναν επισκέπτη σε πελάτη για κάποιον άλλο. Απλώς πληρώνεστε για μια ενέργεια που κάνει κάποιος. Η ενέργεια που απαιτείται μπορεί να είναι μια πώληση!

Sales-Funnel-with-Systeme.io_.png

Διοχέτευση πωλήσεων μετατροπής

Αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ανησυχείτε για αυτό. Στέλνετε ένα άτομο σε μια επιχείρηση που ολοκληρώνει μια εργασία. Και τότε η επιχείρηση τον πείθει να αγοράσει.

3/ Απολαύστε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI)

Μην ανησυχείς. Θα σας καθοδηγήσω σε ένα σεμινάριο Affiliate marketing CPA που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε δωρεάν. Αλλά τότε τελικά θα χρειαστεί να επενδύσετε κάποια χρήματα.

Τα καλά νέα είναι ότι το μάρκετινγκ CPA έχει πολύ υψηλό ROI. Είναι ένα από τα υψηλότερα ROI σε οποιαδήποτε μορφή μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα την επένδυσή σας και να αρχίσετε να βγάζετε κέρδη σε χρόνο μηδέν.

Κερδίζετε χρήματα με το μάρκετινγκ CPA, ακόμη και με λιγότερη επισκεψιμότητα.

4/ Κλιμακώστε γρήγορα και κερδίστε περισσότερα χρήματα

Το μάρκετινγκ CPA είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο. Μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα περισσότερα χρήματα αυξάνοντας την οργανική ή πληρωμένη επισκεψιμότητά σας. Μόλις μάθετε το κόστος ανά ενέργεια, είναι πολύ εύκολο να κλιμακώσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ CPA.

5/ Πληρώνεστε ξανά και ξανά παθητικά

Με το μάρκετινγκ CPA, συνήθως πληρώνεστε μόνο μία φορά.

Αλλά αν το κάνετε σωστά, μπορείτε να πληρώνεστε επανειλημμένα.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος συμπληρώσει μια φόρμα ή εισαγάγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, μπορείτε να πληρωθείτε για email, δοκιμή και πώληση.

Ορισμένες επιχειρήσεις προσφέρουν επαναλαμβανόμενες πληρωμές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Έτσι, μπορείτε να πληρώνεστε κάθε μήνα για την ίδια ενέργεια. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να μάθετε για τις κορυφαίες επαναλαμβανόμενες πλατφόρμες θυγατρικών:

Top-Recurring-Affiliate-Programs.png

Κορυφαία επαναλαμβανόμενα προγράμματα συνεργατών

Και αν έχετε ένα ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο που στέλνει άτομα στον ιστότοπο μιας επιχείρησης με συνέπεια, μπορείτε να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα.

Αυτοί οι λόγοι σας κάνουν να ενδιαφέρεστε για το μάρκετινγκ CPA; Εάν ναι, ας κατευθυνθούμε στα κορυφαία δίκτυα μάρκετινγκ CPA.

 

Κορυφαία δίκτυα, προγράμματα και πλατφόρμες μάρκετινγκ CPA το 2022

Υπάρχουν τόνοι δικτύων και πλατφορμών CPA εκεί έξω. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ τα περισσότερα από αυτά με υψηλές προσφορές και μετά θα γράψω για τα αγαπημένα μου. Καλώς?

  • MaxBounty
  • oDigger
  • CrakRevenue
  • ClickDealer
  • CPALead
  • AdmitAd
  • CPAGrip
  • CPAmatica
  • Toro Advertising
  • AdWork Media
  • Peerlfy
  • Μαδρίβο
  • GlobalWide Media
  • Adscend
  • Mobidea
  • AdCombo
  • Διαφημίσεις εσόδων
  • Δίκτυο Panthera
  • Λύσεις Ψηφιακών Μέσων
  • Convert2Media
  • Δίκτυο Συνεργατών
  • Λεμονάδες
  • PerformCB
  • Adsterra

Η επιλογή των σωστών δικτύων και προγραμμάτων είναι μια μυστική σάλτσα στο μάρκετινγκ CPA. Επιτρέψτε μου να σας δώσω τα κορυφαία 5 δίκτυα CPA με τα οποία έχω συνεργαστεί προσωπικά. Είναι ιδανικά για αρχάριους και έχουν υψηλές προσφορές.

1/ MaxBounty

Το MaxBounty είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα συνεργατών, με χιλιάδες προγράμματα σε σχεδόν κάθε κλάδο. Δραστηριοποιούνται από το 2004 και έχουν μεγάλη φήμη ως μια δίκαιη και έντιμη εταιρεία.

Maxbounty-Best-CPA-Network.webp

Και τα προγράμματα που αναφέρονται στο δίκτυο είναι καλά στη μετατροπή της επισκεψιμότητας σε πελάτες και πωλήσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε προγράμματα που σας πληρώνουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα.

Το MaxBounty είναι η κορυφαία επιλογή μου για το καλύτερο δίκτυο CPA για αρχάριους. Έχουν μεγάλη υποστήριξη και εκπαιδευτικούς πόρους. Και είναι πολύ φιλικοί με τις νέες θυγατρικές.

Επιπλέον, έχουν πολλές προσφορές με υψηλές πληρωμές.

 

2/ Peerfly

Η Peerfly είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών με προηγμένο Affiliate Manager, προσαρμοσμένη παρακολούθηση και περισσότερες από 2000 προσφορές. Επιπλέον, προσφέρουν γρήγορες επιλογές πληρωμής, ανταμοιβές και διαγωνισμούς.

Peerfly-CPA-CPL-Network-1024x406.png

Προσφέρουν πολλά προγράμματα CPA με υψηλή πληρωμή και άλλα προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών σε πολλές θέσεις. Και προσφέρουν δωρεάν εκπαίδευση και εργαλεία για να αυξήσετε τα έσοδα από το μάρκετινγκ CPA.

3/ CPAlead

Εάν ενδιαφέρεστε για το μάρκετινγκ κόστους ανά εγκατάσταση (CPI), το CPAlead είναι το μέρος για να συμμετάσχετε. Έχουν πολλές προσφορές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές που σας πληρώνουν ανά εγκατάσταση. Έτσι κερδίζετε χρήματα κάθε φορά που ένα άτομο που παραπέμπετε εγκαθιστά μια εφαρμογή.

CPALead-for-CPA-Offers-1024x466.png

Με περισσότερους από 1.750.000 εκδότες, το CPAlead είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργατών στον κόσμο. Επιπλέον, έχουν επίσης μια πολύ καλή ομάδα υποστήριξης για να βοηθήσουν τους νέους συνεργάτες να ξεκινήσουν.

4/ CPAGrip

Το CPAGrip είναι ένα δίκτυο συνεργατών κλειδώματος περιεχομένου και κινήτρων, ιδανικό για εξελιγμένους εμπόρους CPA. Το αφοσιωμένο προσωπικό, τα τεχνολογικά εργαλεία και οι γρήγορες πληρωμές είναι μερικά από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του.

CPAGrip-for-CPA-Marketing-Offers.png

Είναι ένα από τα παλαιότερα δίκτυα CPA με καλή φήμη στον κλάδο. Και έχουν πολλές προσφορές με υψηλές απολαβές, ειδικά στο μάρκετινγκ μέσω email και στη θέση αποστολής zip.

 

5/ AdmitAd

Αν αναζητάτε ευκαιρίες για να αναπτύξετε μακροπρόθεσμες συνεργασίες με επωνυμίες, το AdmitAd είναι το κατάλληλο δίκτυο CPA για εσάς. Διαθέτει πολλά προγράμματα σε διαφορετικές θέσεις με αποκλειστικές προσφορές από θέσεις λογισμικού και εργαλείων.

Admitad-for-CPL-and-CPA-Marketing.png

Και είναι πολύ καλοί στο να συνεργάζονται με θυγατρικές για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Με περισσότερους από 30.000 διαφημιστές, το AdmitAd είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργατών στον κόσμο. Είναι επίσης πολύ καλοί στην παροχή άμεσων πληρωμών.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου δίκτυα CPA. Τώρα, ας συζητήσουμε την ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτές τις πλατφόρμες μάρκετινγκ θυγατρικών CPA.

 

Μπόνους: H-Supertools Affiliate Programs Table for Digital Marking

Συνεχίζω να ενημερώνω τα κορυφαία προγράμματα συνεργατών στον πίνακα. Έτσι, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να ελέγξετε τα προγράμματα με τις κορυφαίες επιδόσεις. Ο πίνακας σάς βοηθά να γνωρίζετε τα κέρδη, την κατηγορία και τη διάρκεια των cookie των προγραμμάτων.

H-Supertols-Affiliate-Programs-Tool.png

Κοινοί όροι στα δίκτυα μάρκετινγκ CPA

Πρέπει να εξοικειωθείτε με τους ακόλουθους όρους προτού εργαστείτε με οποιοδήποτε δίκτυο μάρκετινγκ CPA. Βγάζει νόημα? Ας αρχίσουμε.

1/ Προσφορά CPA

Μια προσφορά είναι ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που προωθείτε για να κερδίσετε μια προμήθεια. Για παράδειγμα, εάν προωθείτε ένα προϊόν απώλειας βάρους, η προσφορά θα είναι το ίδιο το προϊόν.

 

2/ Συμφωνία Συνεργασίας CPA

Η συμφωνία συνεργασίας είναι μια σύμβαση μεταξύ εσάς και του διαφημιστή. Περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις της σχέσης σας.

Για παράδειγμα, θα λέει πόση προμήθεια θα κερδίζετε για κάθε πώληση, πώς πρέπει να φέρετε την επισκεψιμότητα και πού.

Mix.png

Αυτοί είναι 6 ιστότοποι που προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

 

3/ Δίκτυο CPA

Ένα δίκτυο CPA είναι ένας ενδιάμεσος μεταξύ διαφημιζόμενων και affiliate CPA. Παρέχουν προσφορές σε affiliate για προώθηση και μπορούν να φροντίσουν για τις πληρωμές.

 

4/ CPA Commission ή Rev Share

Η προμήθεια είναι το ποσό των χρημάτων που κερδίζετε για κάθε ενέργεια που κάνετε. Και το μερίδιο εσόδων είναι μια περικοπή για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε.

 

5/ Αντιστροφή χρέωσης

Αντιστροφή χρέωσης είναι όταν οι πελάτες ζητούν επιστροφή χρημάτων για μια αγορά. Είναι όταν η προμήθεια σας αφαιρείται εάν πληρωθεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία.

 

6/ Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή του κοινού σας από ιστότοπους που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της διαδικτυακής τους δραστηριότητας.

What-Are-Cookies-Guide-to-Website-Cookies.png

 

7/ Ποσοστό μετατροπής

Το ποσοστό μετατροπής είναι το ποσοστό των ατόμων που πραγματοποιούν την επιθυμητή ενέργεια.

Για παράδειγμα, εάν προωθείτε ένα προϊόν απώλειας βάρους και 100 άτομα επισκέπτονται τη σελίδα προορισμού σας, αλλά μόνο 2 άτομα αγοράζουν το προϊόν, το ποσοστό μετατροπής σας θα είναι 2%.

 

8/ Κόστος ανά ενέργεια (CPA)

CPA είναι το διαφημιστικό κόστος της επιθυμητής ενέργειας.

 

9/ Σελίδα προσφοράς

Η σελίδα προσφοράς είναι όπου μεταφέρονται οι άνθρωποι αφού κάνουν κλικ στον σύνδεσμο συνεργάτη σας. Και για αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων.

 

10/ Διοχέτευση πωλήσεων ή σελίδα προορισμού

Η διοχέτευση πωλήσεων είναι μια διαδικασία που οδηγεί τους ανθρώπους από την ευαισθητοποίηση στην αγορά.

 

landing-page.png

 

11/ Πηγή επισκεψιμότητας

Η πηγή επισκεψιμότητας είναι από όπου προέρχεται η επισκεψιμότητά σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να είναι διαφημίσεις Facebook, Google Ads και άλλα.

 

12/ Τοποθεσία Κυκλοφορίας

Η τοποθεσία κίνησης είναι η γεωγραφική θέση της επισκεψιμότητάς σας. Πολλές προσφορές CPA ισχύουν για χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή ο Καναδάς.

 

13/ Εκδότης

Εκδότης είναι κάποιος που προωθεί προσφορές CPA. Αυτός είσαι εσύ.

 

Οδηγός μάρκετινγκ CPA: Πώς να ξεκινήσετε χωρίς κοινό ή προϋπολογισμό

Αυτός ο οδηγός είναι για όσους είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση και να μάθουν το μάρκετινγκ CPA από την αρχή. Θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι μάρκετινγκ CPA δωρεάν χωρίς προϋπολογισμό, ιστότοπο ή υπάρχον κοινό.

Και με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να κερδίσετε έως και 500 € μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Να θυμάστε ότι θα επικεντρωθούμε στη δράση και όχι στην πώληση του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Θα συνεχίσετε να διαλέγετε ένα προϊόν, να το προωθείτε και να αρχίζετε να κερδίζετε χρήματα. Ανετα? Οχι!

Πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχετε αυτό το έργο. Αυτό δεν είναι για εσάς, αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα πλουτισμού γρήγορα.

Με αυτά τα λόγια, ας προχωρήσουμε.

 

Βήμα 1: Βρείτε τις καλύτερες προσφορές CPA

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε μια προσφορά που μπορείτε να προωθήσετε. Και για αυτό, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα δίκτυο CPA. Είναι ένας ενδιάμεσος μεταξύ διαφημιζόμενων και θυγατρικών όπως εσείς. Έχω παραθέσει μερικά από τα δημοφιλή δίκτυα CPA στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ ένα παράδειγμα όπου η Sendinblue προσφέρει 5 ευρώ μόνο για κάθε δωρεάν λογαριασμό.

Sendinblue-Partner-Program-1024x491.png

Πρόγραμμα συνεργατών Sendinblue

Μόλις μπείτε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε τριγύρω.

Μια τέλεια προσφορά CPA:

  • Πληρώνει καλά.
  • Έχει χαμηλό ανταγωνισμό.
  • Είναι νόμιμη και σημαντική.
  • Και μέγιστη διάρκεια cookie (Στόχος για 30 ημέρες).

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια τέτοια προσφορά είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στη θέση απώλειας βάρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά όπως "απώλεια βάρους" ή "δίαιτα".

Weight-Loss-CPA-Offers-on-Offervault.png

Μετά από αυτό, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα προσφοράς για να επιβεβαιώσετε ότι δεν είναι σκιερό ή ανεπιθύμητο. Και μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις κριτικές. Διαφορετικά, η φήμη σας θα διακυβευτεί.

Αλλά μην απενεργοποιείτε εάν η σελίδα προορισμού ζητά περισσότερα από ένα βήματα.

Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε καλά χρήματα με προσφορές πολλών βημάτων.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τον ανταγωνισμό. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Keyword Planner και να ελέγξετε το CPC της σχετικής λέξης-κλειδιού.

Google-Keyword-Planner.png

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

Βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε τη μέγιστη διαφορά μεταξύ CPC που θα δαπανήσετε και CPA που θα λάβετε. Αυτό είναι το κέρδος που θα βγάλεις. Μπορεί να γίνει δύσκολο όταν έχετε ένα γενικό κοινό ή μια περίεργη θέση.

Για παράδειγμα, ο Brian Dean είχε έναν ιστότοπο γνωριμιών από τον οποίο ήθελε να έχει έσοδα. Έτρεξε διαφημίσεις από το AdSense αλλά δεν έβγαζε χρήματα. Και μετά έτρεξε προσφορές CPA που ζητούσαν αποστολή email ή zip. Σημειώστε ότι η προσφορά δεν σχετίζεται με τη θέση αλλά τα δημογραφικά στοιχεία.

Το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό. Κέρδισε σημαντικά περισσότερα χρήματα με προσφορές CPA από το Adsense.

 

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια διοχέτευση ή μια διαδικασία πωλήσεων

Αφού βρείτε τη σωστή προσφορά, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων για αυτήν.

Η διοχέτευση πωλήσεων είναι μια διαδικασία που ενημερώνει τους ανθρώπους για την προσφορά. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικές ιδέες στις οποίες μπορείτε να δουλέψετε.

  • Δημιουργήστε ένα ντουλάπι περιεχομένου (δωρεάν μολύβδινο μαγνήτη όπως ένα e-book ή περισσότερα).

lead-magnet.png

  • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο γύρω από τις προσφορές σας (NerdWallet, MoneySuperMarket).
  • Δημιουργήστε viral κουίζ ή τεστ προσωπικότητας.
  • Ξεκινήστε να ελέγχετε προϊόντα ή υπηρεσίες στον ιστότοπο κριτικών σας.
  • Δημιουργήστε σελίδες απευθείας πωλήσεων (Εάν αυτό επιτρέπεται από τον διαφημιστή)

NerdWallet-Sales-Affiliate-page-1024x514.png

 

Παράδειγμα σελίδας προσφοράς συνεργατών

Η ιδέα είναι να γίνετε δημιουργικοί και να αναπτύξετε κάτι που λειτουργεί για εσάς. Αλλά μπορείτε να παραλείψετε τη δημιουργία μιας σελίδας ή μιας ανάρτησης ιστολογίου εάν διαφημίζετε απευθείας μια σελίδα προορισμού με αναγνωριστικό παραπομπής. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προωθήσετε την προσφορά σας.

 

Βήμα 3: Επιλέξτε την πηγή επισκεψιμότητάς σας

Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα για την προσφορά σας. Το καλύτερο μέρος για το μάρκετινγκ CPA είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό χωρίς να σπάσετε τα χρήματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ή επί πληρωμή μεθόδους.

Ας μιλήσουμε πρώτα για τους τρόπους επί πληρωμή για να φέρετε σχετική επισκεψιμότητα στη διοχέτευση πωλήσεων ή στη σελίδα προσφοράς.

  • Διαφημίσεις επί πληρωμή (όπως οι διαφημίσεις αναζήτησης Google)

Create-Video-Ads-with-Renderforest-_1_.webp

  • Εγγενείς διαφημίσεις (Διαφημίσεις που μοιάζουν με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας ή των μέσων σας)
  • Διαφημίσεις Push (Με ειδοποιήσεις push)

Push-Notification.png

  • Διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Snapchat)

Social-media.png

  • Διαφημίσεις βίντεο (διαφημίσεις YouTube ή άλλες πλατφόρμες)
  • Διαφημίσεις κοινότητας (σε διαφημίσεις Quora ή Reddit)

Quora-ads-manager.png

Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις δαπάνες της διαφήμισής σας, επειδή μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο εάν δεν τις παρακολουθείτε. Αλλά αν το κάνετε προσεκτικά, τότε η πληρωμένη κίνηση είναι ο καλύτερος τρόπος.

Τώρα επιτρέψτε μου να μοιραστώ δωρεάν μεθόδους για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα επειδή μετατρέπουν το μάρκετινγκ CPA σε παθητικό εισόδημα.

  • Podcasting
  • Μάρκετινγκ φόρουμ
  • Influencer marketing
  • SEO (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης)
  • Δημοσίευση σε ιστολόγια Medium ή Systeme.io
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Οργανική προσέγγιση στις πλατφόρμες)
  • Μάρκετινγκ περιεχομένου (Blogging)
  • Βίντεο Youtube και πολλά άλλα.

Digital-Marketing-Skills.png

Η ιδέα εδώ είναι να γίνετε δημιουργικοί και να αναπτύξετε κάτι που λειτουργεί για εσάς. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία μάρκετινγκ θυγατρικών για να εκτινάξετε τις πωλήσεις σας στα ύψη. Αλλά αυτές οι μέθοδοι μπορεί να είναι χρονοβόρες και δαπανηρές.

Αλλά υποσχέθηκα ότι θα ξεκινούσατε δωρεάν, σωστά;

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ έναν υπέροχο τρόπο για δωρεάν ιστολόγιο.

Και αυτό είναι η δημιουργία ενός ιστολογίου με το Systeme.io

Και εδώ είναι πώς να το κάνετε:

  • Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό Systeme.io.

How-To-Make-Money-Online-with-Systeme.io-dashboard.png

  • Μεταβείτε στην καρτέλα «Ιστολόγιο» και δημιουργήστε ένα ιστολόγιο.

Blog-with-Systeme.io_.png

  • Τροποποιήστε τις σελίδες σε αναρτήσεις ιστολογίου.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία ανάρτησης ιστολογίου» για να ξεκινήσετε τη σύνταξη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου ως ντουλάπι περιεχομένου για τις προσφορές σας CPA. Απλώς συνδέστε την προσφορά μέσα από την ανάρτηση ιστολογίου και ζητήστε από τους χρήστες να ολοκληρώσουν μια ενέργεια για να την ξεκλειδώσουν.

Είναι τόσο απλό.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για φιλοξενία WordPress ή όνομα τομέα, επειδή το Systeme.io φροντίζει για τα πάντα.

Best-WordPress-Hosting-Service.png

Καλύτερη φιλοξενία WordPress

Τώρα ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία όπως το Facebook Pixel.

Ως μπόνους, ακολουθήστε τον οδηγό για την οδήγηση οργανικής επισκεψιμότητας και παρακολουθήστε το μάθημα για να ενισχύσετε το ταξίδι μάρκετινγκ θυγατρικών σας.

Συχνές ερωτήσεις για το μάρκετινγκ CPA

Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ CPA.

1/ Είναι νόμιμο το μάρκετινγκ CPA;

Ναι, αρκεί να μην παραβιάζετε κανένα νόμο. Για παράδειγμα, μην χρησιμοποιείτε τα προσωπικά στοιχεία κάποιου για να προωθήσετε μια προσφορά CPA χωρίς συγκατάθεση.

2/ Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με το μάρκετινγκ CPA;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την προσφορά που προωθείτε, την πηγή επισκεψιμότητας και τη χώρα-στόχο σας. Μπορείτε γενικά να κερδίσετε από 1 $ έως 100 $ ανά δυνητικό πελάτη ή ακόμα περισσότερα. Δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να κερδίσετε με το μάρκετινγκ CPA.

3/ Αξίζει το μάρκετινγκ CPA;

Ναι, το μάρκετινγκ CPA αξίζει τον κόπο. Και εξακολουθεί να είναι κερδοφόρο το 2022. Εάν μπορείτε να βρείτε τη σωστή προσφορά και να δημιουργήσετε αρκετή στοχευμένη επισκεψιμότητα, μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα με το μάρκετινγκ CPA.

 

 

What-is-EPL-Affiliate-Marketing.png

4/ Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο CPA;

Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο δίκτυο CPA. Διαφορετικά δίκτυα έχουν διαφορετικές προσφορές, επομένως θα πρέπει να βρείτε αυτό με την κατάλληλη προσφορά. Αλλά προτείνω να χρησιμοποιήσετε το oDigger και το OfferVault. Είναι σαν τις προσφορές μάρκετινγκ της Google για CPA.

5/ Τι σημαίνει CPA στο μάρκετινγκ;

CPA σημαίνει Κόστος ανά Ενέργεια. Έτσι ουσιαστικά πληρώνεστε για κάθε ενέργεια που κάνουν οι επισκέπτες σας. Ένα καλό CPA εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι πληρωμές προσφοράς, η πηγή επισκεψιμότητας και η χώρα-στόχος σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες