6 Best Two-Tier Affiliate Programs for Digital Marketers (2022) - MC-EDUCATE

6 Best Two-Tier Affiliate Programs for Digital Marketers (2022)

6 Best Two-Tier Affiliate Programs for Digital Marketers (2022)

Το μάρκετινγκ Two-tier affiliate marketing προσφέρει δύο προμήθειες, μία για την πώλησή σας και μία για αγορά από τη θυγατρική που αναφέρατε.

Και αυτό είναι συναρπαστικό επειδή κερδίζετε χρήματα για τις προσπάθειες που γίνονται από άλλο συνδεδεμένο άτομο. Γι' αυτό δημιούργησα αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα προγράμματα και δίκτυα affiliate Two-tier για επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ.

notebook with toolls notes about referral system

 

Υπάρχει ένας τεράστιος κατάλογος τέτοιων προγραμμάτων για σχεδόν κάθε κλάδο. Για παράδειγμα, το affiliate της Market Health προσφέρει προμήθειες δύο επιπέδων σε όσους ανήκουν στον τομέα της υγείας.

Οι δαπάνες affiliate marketing θα είναι πάνω από M8,2 $  έως το 2022 μόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Statista. Επομένως, υπάρχει μια τεράστια δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ως affiliate marketer. Επίσης, πολλά εργαλεία affiliate marketing έχουν διευκολύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Επειδή η θέση μου είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ, αυτή η ανάρτηση θα μιλήσει για προγράμματα affiliate marketing Two-tier δηαλδή διπλής βαθμίδας μόνο για διαδικτυακούς εμπόρους.

Αλλά αν είστε νέος, ας εμβαθύνουμε πρώτα στα βασικά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Τι είναι το Two-Tier Affiliate Marketing πρόγραμμα;

Όταν προωθείτε ένα προϊόν affiliate εταιρείας και πραγματοποιείτε μια πώληση, ο έμπορος (η εταιρεία που δημιούργησε το προϊόν) σας πληρώνει μια προμήθεια για να φέρετε έναν άλλο πελάτη.

Αυτό ονομάζεται affiliate marketing. Μπορείτε να ρωτήσετε την εταιρεία για το πρόγραμμα συνεργατών της, όπου γνωρίζετε την προμήθεια, τη διαδικασία που πληρώνεστε και άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

Και γίνεται ένα πρόγραμμα affiliate marketing δύο επιπέδων εάν προσφέρει προμήθεια

  • Στις πωλήσεις σας
  • και στις πωλήσεις μιας άλλης affiliate , που προωθείται το πρόγραμμα

Ναι, σωστά μαντέψατε. Και οι δύο προμήθειες είναι διαφορετικές. Για παράδειγμα, με το affiliate program της A2 Hosting, μπορείτε να κερδίσετε από
55 $ έως 125 $ ανά πώληση που πραγματοποιήσατε από εσάς και να κερδίσετε 5 $ ανά πώληση από το άτομο που προτείνετε στο πρόγραμμα affiliate  του.

Και ένα τέτοιο πρόγραμμα που προσφέρει προμήθειες δύο επιπέδων ονομάζεται Two-Tier Affiliate Programs. Και το άτομο που  προτείνετε σε ένα πρόγραμμα συνεργατών ονομάζεται sub-affiliate. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με σχήμα MLM.

Το μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων έχει συχνά πολύ περισσότερα επίπεδα από δύο. Η σύστασή μου είναι να ξεφύγετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τον κόσμο του MLM. Αλλά αν είναι ένα πρόγραμμα δύο επιπέδων Two-Tier Affiliate Programs, αγκαλιάστε το με αγάπη.

 

Top 6: Best Two-Tier Affiliate Programs for Digital Marketers

Έχω χρησιμοποιήσει μερικά από αυτά τα δευτερεύοντα προγράμματα ως Digital Marketer έμπορος ψηφιακού μάρκετινγκ. Και σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο αν σας ενδιαφέρει.

Systeme.ios Sub-Affiliate Marketing Program

Το Systeme.io είναι για όλους όσους κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο, από επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ έως επιχειρηματίες έως ελεύθερους επαγγελματίες. Προσφέρει όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ που χρειάζεστε για να διευθύνετε οποιαδήποτε επιχείρηση στο διαδίκτυο. Διοχετεύσεις πωλήσεων; Το Systeme το έχει καταλάβει. Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ μέσω email; Είσαι καλυμμένος!

 systemeio

 

Κατασκευαστές ιστοσελίδων; Ολοκληρώθηκε! Θέλετε να διαχειριστείτε ένα affiliate program για την εταιρεία σας; Το Systeme σας βοηθά και σε αυτό. Γιατί σας το λέω αυτό; Αυτό συμβαίνει επειδή το ίδιο το προϊόν είναι εξαιρετικά βιώσιμο. Και αυτός είναι ο λόγος που θα θέλατε να το προτείνετε στο κοινό σας.

Με το affiliate program δύο επιπέδων του Systeme.io, έχετε

1st Tier Commission 2nd Tier Commission
40% 5%

 

Σημαίνει ότι θα λάβετε προμήθεια 5% για τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το άτομο που συστήσατε στο affiliate program του. Και λαμβάνετε επίσης προμήθεια 40% στις πωλήσεις σας.

Το Systeme.io συνεχίζει να κυκλοφορεί νέα προϊόντα στην πλατφόρμα του. Έτσι έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε προμήθεια θυγατρικών για πολλά προϊόντα.

Builderall – Ultimate Marketing Software

Αυτό το λογισμικό διαθέτει επίσης όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Μπορείτε επίσης να κάνετε το σχεδιασμό, την επεξεργασία βίντεο και οτιδήποτε άλλο! Η δημιουργία μιας διοχέτευσης μάρκετινγκ είναι επίσης ένα κομμάτι της πίτας με το Builderall.

Builderall Affiliate Program

Builderall 5.0’s two-tier affiliate program offers,

1st Tier Commission 2nd Tier Commission
100% 30%

Δεν είναι τρομερό; Κανένα (ή πολύ λίγα) προγράμματα δεν προσφέρουν 100% προμήθεια για τις πωλήσεις σας και 30% προμήθεια για τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται από την αναφερόμενη θυγατρική σας.

Η Builderall ισχυρίζεται ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισχυρή πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ στον κόσμο για επιχειρηματίες του Διαδικτύου. Διαθέτει την κορυφαία υποστήριξη παγκοσμίως, πολύτιμες δυνατότητες, εργαλεία και εφαρμογές για κάθε πωλητή ψηφιακού μάρκετινγκ. Και γι' αυτό είναι ένα απίστευτο προϊόν για να το προτείνετε στο κοινό σας.

 

WP Engine – Top Managed Hosting Service

Το WP Engine είναι μια κορυφαία διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας για WordPress. Προσφέρει γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή φιλοξενία επιχειρηματικών ιστοσελίδων σε προσιτή τιμή. Ωστόσο, δεν είναι τόσο φθηνό όσο στα κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Κάθε δεκάρα που επενδύεται σε διαχειριζόμενη φιλοξενία αξίζει τον κόπο.

WP Engine Affiliate Program 768x518

 

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 50 $ ανά πώληση υποσυνεργαζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας WP Engine. Αναφέρατε έναν συνεργάτη στο πρόγραμμα του WP Engine, ο οποίος πραγματοποίησε 10 πωλήσεις αυτόν τον μήνα. Στη συνέχεια, θα κερδίσετε 500 $ επιπλέον της προμήθειας affiliate σας.

Και πιστεύω ότι είναι απίστευτο όταν τα προγράμματα φιλοξενίας είναι εξαιρετικά αξιόπιστα.

Fiverr – Leading Freelance Marketplace

 Ως digital marketer, αντιμετωπίζετε πάντα μια κατάσταση όπου χρειάζεστε ένα επιπλέον χέρι για βοήθεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο. Αλλά μπορεί να χρειαστείτε έναν σχεδιαστή για να το κάνει να φαίνεται ελκυστικό στο κοινό σας. Και οι πελάτες σας αναζητούν επίσης ελεύθερους επαγγελματίες.

Fiverr Two Tier Affiliate Programs 575x450

 

Mπορείτε να τους παραπέμψετε στο Fiverr και να κερδίσετε χρήματα. Και μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από πωλήσεις sub-affiliate sales. Το affiliate marketing program της Fiverr είναι πολύ εύκολο στην εκκίνηση και προσφέρει σημαντικές προμήθειες.

 

1st Tier Commission 2nd Tier Commission
$15-$150 CPA for various services 10%

 

A2Hosting’s sub-affiliate Program

Προτείνω το A2 Hosting λόγω των απίστευτων γρήγορων υπηρεσιών φιλοξενίας με αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας 99,9%. Αν κάνετε και εσείς το ίδιο, δεν θα το μετανιώσετε. Μπορείτε να κερδίσετε από 55 έως 125 $ ανά πώληση και 5 $ ανά πώληση sub-affiliate sale.

A2 Hosting Affiliate Program 1024x473

 

1st Tier Commission 2nd Tier Commission
$55-$125 depending on the plan & tier $5

 

 

ClickFunnels – Funnels Marketing Software

Το ClickFunnels είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας διοχετεύσεων και μάρκετινγκ στον κόσμο. Θέλετε να πουλήσετε ένα φυσικό ή ψηφιακό προϊόν; Θέλετε να δημιουργήσετε μια καταπληκτική landing page για την επιχείρησή σας; Το ClickFunnels σας έχει καλύψει.

ClickFunnels Affiliate Program 1024x445

 

1st Tier Commission 2nd Tier Commission
40% 5%

 

Το ClickFunnels είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό λογισμικό δημιουργίας διοχετεύσεων. Μπορείτε να μάθετε πολύ περισσότερα πράγματα σχετικά με τη δημιουργία διοχετεύσεων, το μάρκετινγκ και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει πολλά κέρδη χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα.

Εάν δεν έχετε επιλέξει ακόμη το πρόγραμμα sub-affiliate, γιατί να μην δείτε μερικά από τα κορυφαία affiliate networks.

Best Two-Tier Affiliate Networks for Digital Marketers (2022)

 

ClickBank

Clickbank 1024x346

Το Clickbank είναι η μεγαλύτερη ψηφιακή αγορά στον κόσμο. Τόνοι συνεργαζόμενων προγραμμάτων που εγγράφονται εκεί πληρώνουν έως και 50% σε επαναλαμβανόμενες προμήθειες και προμήθειες δεύτερου επιπέδου. Το καλύτερο πράγμα για το Clickbank είναι ότι δεν ενδιαφέρεται αν είστε αρχάριος.

 

CJ Affiliate (formerly Commission Junction)

 Η CJ είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα affiliate networks  στον κόσμο και έχει χιλιάδες διαφημιστές στην πλατφόρμα της. Τα affiliate programs της πληρώνουν επίσης έως και 50% για προσφορές άμεσης πώλησης/δημιουργίας δυνητικών πελατών και έως και 10% για παραπομπή/πρόσληψη συνεργατών.

 CJ Affiliate Network 1024x422

Έχει μια τεράστια λίστα 50 εκατομμυρίων με publisher affiliates σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, προσφέρει  dedicated account και παρακολούθηση cookie 30 ημερών.

 

ShareASale

Η ShareASale είναι ένας μεγάλος παίκτης στον κόσμο του μάρκετινγκ θυγατρικών, με περισσότερους από 16550 διαφημιστές και πάνω από 225.000 συνεργάτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της.

ShareASale 1024x307

 

Υπάρχουν τόνοι προγραμμάτων που παρατίθενται στην πλατφόρμα που προσφέρουν προμήθειες δύο επιπέδων. Και σας δίνει την ευελιξία να προωθήσετε οποιοδήποτε ψηφιακό προϊόν ή υπηρεσία.

FlexOffers

Η FlexOffers έχει πάνω από 12000 διαφημιστές στην πλατφόρμα της και πληρώνει στους εκδότες έως και 50% επαναλαμβανόμενη προμήθεια. Σας βοηθά να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, προσφέροντας διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ από διαφημιστές premium.

FlexOffers Affiliate Network 1024x379

 

Η FlexOffers διαθέτει μια dedicated team που εργάζεται ακούραστα για να εξυπηρετήσει τις καλύτερες προσφορές στο δίκτυο των affiliates. Και γι' αυτό μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα two-tier affiliate programs.

 

 

 

Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο Digital Marketing & SEO

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει σκοπό να μαζέψει μια βάση δεδομένων απο Know How tips σε τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, δωρεάν digital marketing, Linux, Windows, SEO κ.α.

Επίσης δείχνω τεχνικές affiliate marketing, make money online, απο προσωπικές εμπειρίες